Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Betudnak mérni a zsaruk?

Betudnak mérni a zsaruk?

Figyelt kérdés
3 éve találtam 1 telefont a munkahelyemen.Próbáltam megkeresni a gazdáját de nem sikerült.Azóta nálam van a telefon,soha nem használtam,az akku sem volt benne.addig eszembe sem jutott hogy a szekrényem alján pihen,míg tönkre nem ment a telefonom.Ma reggel próbaként bekapcsoltam,meg lekértem az IMEI számát,de simkártyát nem mertem beletenni.LEHET HOGY CSAK TÚL PARANOIÁS VAGYOK,DE HASZNÁLHATOM NYUGODTAN,VAGY INKÁBB NE PRÓBÁLKOZZAK VELE,MERT LOPOTTNAK SZÁMíT?Pedig nem loptam el,csak nem találtam meg a gazdáját.
2011. júl. 7. 06:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
3 év után szerintem már a kutya nem foglalkozik a telefonnal.Nyugodtan használd!
2011. júl. 7. 06:54
 2/11 A kérdező kommentje:
de szerintem nem tudom,mert függetleníteni kell.Ha meg beviszem valahova tuti tolvajnak néznek.
2011. júl. 7. 06:55
 3/11 anonim ***** válasza:

függetleníteni házilag is lehet sok telefont, csak mindenféle kódokat kell beíni. pl. nokia

meg az imei számot is meg lehet változtatni hasonlóképpen, azután már nem azonosítható

2011. júl. 7. 07:39
 4/11 A kérdező kommentje:
Ez 1 Motorola V3-as
2011. júl. 7. 07:40
 5/11 anonim ***** válasza:
egy motorola V3-as a kutyat se fogja erdekelni, nyugottan hasznald.
2011. júl. 7. 08:36
 6/11 A kérdező kommentje:
Ha beviszem egy használt kereskedésbe ott megcsinálják nekem?Nem fognak rám furcsán nézni?Honnan tudják hogy nem éppen most loptam el valahonnan?
2011. júl. 7. 08:57
 7/11 anonim ***** válasza:

Nem lehet hanem biztos hogy túl paranoiás vagy.

Nem fognak gyanúsítani. Amikor én bevittem a a T-mobileba a telefonom, nem az volt az első kérdésük hogy: ezt loptad? Hanem az hogy: Miben segíthetek?

Ennyire paranoiás ne legyél már. 3 éve talált használt telefon. Ki a fene ismerné fel hogy az nem a tiéd, főleg ha sose látták nálad.

Amúgy onnan tudják hogy nem most loptad: Most látnak először. Ha nem is most, egy ilyen telefont akár neten is vehettél. Most komolyan azt hiszed hogy tolvajnak tartanak? Az anyám meg folyamatosan azt hiszi hogy nem zárta be rendesen a kocsi ajtaját, vagy nem húzta fel az ablakot, de mégis megvan a kocsi. 1:100000000000 az esélye kb hogy tolvajnak hisznek. Ha nem sokkal kisebb :).

2011. júl. 7. 12:09
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszi megnyugodtam!:)
2011. júl. 7. 12:44
 9/11 anonim ***** válasza:
Nekem az előző telefonom talált telefon volt.Barátnőm találta és másnap megvettem tőle, és bármilyen furcsa nem kopogtak nálam a rendőrök. :)
2011. júl. 7. 15:26
 10/11 anonim válasza:
a telefonfüggetlenítés, ha gyárilag nem független a telefon, akkor ilelgális, erre lehet sim kártya alá helyezhető kis vékony fóliákat venni, amivel megoldható a probléma!
2011. júl. 9. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!