Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért kapok kékhalált nfs...

Mrillegal1 kérdése:

Miért kapok kékhalált nfs most wanted ben ha elkapnak a zsaruk?

Figyelt kérdés
a videokarim nvidia 6200 128 mb os esetleg töredezettségmentesitsem a virtulis memoriát ?tudtommal minden faja a gépben
2011. júl. 29. 19:29
 1/3 A kérdező kommentje:
legujabb nvidia driver fent de van hogy ha megnyitom az nvidiát akkor is ujraindul a gép de én mégse gyanakodom erre mert más game mel még nem volt ilyen problémám
2011. júl. 29. 19:31
 2/3 anonim ***** válasza:
Indítsd újra a gépet, majd nyomogasd az F8-at, aztán tiltsd le a windows újraindítását hiba esetén. Utána már látni fogod a következő indításnál, hogy mi okozta a kékhalált.
2011. júl. 29. 20:40
 3/3 A kérdező kommentje:
na szia megoldodott a dolog holott nem is volt baj ujraraktam a drivert +az agp t is tör mentesit a virtuális memó kidobtam egy ramot (mert az mátr régi volt )na az a durva hogy a srác aki hozta feltelepitette ö is zsaruknál lefagy ö is és hdd je tönkrement hogy hogyan azt ne kérdezd de kattog meg 5 percenként kikapcsol ugyhogy mivel más játéknál nem volt még ilyen söt hasonlo problémám se igy véglegesen töröltem eme gyönyörüséget
2011. júl. 31. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!