Android alkalmazásoknak mind1 milyen telóra rakod?
gondolok itt ara hogy mind1 melyik androidos telóra rakod és csak a kijelzőméretek számítanak?
vagy van vmi követelmény?
gondolom egy követelmény az op. rendszer verziója, de van másegyéb?
Ha a telefonon lévő marketről töltesz le akkor nem is látod azokat amik nem kompatibilisek az adott telefonnal.
Ha pedig számítógépen a webes marketről próbálsz letölteni akkor látsz mindent, de nem tudod telepíteni, mert kiírja baloldalt, hogy This app is incompatible with your xxx phone.
Több dolog miatt fordul elő, hogy nem kompatibilis:Android verziója, telefon processzora (armv6 van, de armv7 kell, más egyéb hardver hiánya. Esetleg területfüggő alkalmazás. Nem tudsz pl. letölteni magyar sim kártyával egy USA-ra beállított alkalmazást, még akkor se ha futna az adott telefonon. Ez utóbbi megkerülhető pl. a MarketAccess-el.
Ha máshonnan töltesz le alkalmazást pl. applanet, az nem figyeli, hogy milyen telód van. Ilyenkor vagy nem települ pl. flashplayer. Ha viszont települ nem fog normálisan futni esetleg el sem indul vagy lefagy.
köszi :D
konkrétam az iGO 8 érdekelne hogy felmenne-e a T-Mobile Move-ra, mert pár hete leszedtem egy imserősömnek se x10 mini pro-ra és azon működött, de én most akarok move-ot venni és kíváncsi voltam arra rá fog-e menni, mert egyforma méretű a felbontásuk.
hát majd kiderül rá megy-e és reménykedek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!