Nagyon rossz. Nekem volt kp502-m, ami ugyan az csak máshogy vannak a gombok alul. És volt Samsung s5230-am is. Hát...nem is tudom melyik a rosszabb. Nagyon sokat szenvedtem vele. Végül elromlott a kijelzője.
Ennek ellenére azért elmondom, hogy egyik barátnőmnek 2 éve az van és még mindig imádja.

Melyike a legjobb telefonok most a piacon?
A Top 5 mik férnek bele?
Kaszii válasza:
Lg Kp 500 , Sony Ericcson x-peria -ák meg ilyen okostelefonok...
Tök jó, hogy a tied működik, de ez nem okostelefon és nem értem miért kell hülyeséget írni a kérdésre. Hogy lenne már a top 5-ben benne ez az ősrégi készülék?...Édes jó istenem -.-"

Nem az én kérdésem volt, csak azért a mostani telefonpiacban a top 5 telefonok modern és nagytudású telefonok. 100ezer forint fölötti értekkel. Ez a telefon olyan 20ezer forint körül mozog.
Amúgy bocs nem kellett volna bunkónak lennem. Csak nem egy kategória.

Nekem ilyenem volt még az xpériám előtt,ami természetesen lényegesen jobb.
Igazából szerettem,a kamerájával megvoltam elégedve,a hangszórója is elég hangos,nekem a fülhallgatója is működött..szóval összességében nem rossz,de kellett anyámnak.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!