Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefon az LG KP 500?

Kaszii kérdése:

Milyen telefon az LG KP 500?

Figyelt kérdés
[link]
2011. júl. 6. 17:22
 1/9 anonim ***** válasza:

Nagyon rossz. Nekem volt kp502-m, ami ugyan az csak máshogy vannak a gombok alul. És volt Samsung s5230-am is. Hát...nem is tudom melyik a rosszabb. Nagyon sokat szenvedtem vele. Végül elromlott a kijelzője.

Ennek ellenére azért elmondom, hogy egyik barátnőmnek 2 éve az van és még mindig imádja.

2011. júl. 6. 17:32
 2/9 anonim ***** válasza:
Jó kis teló, én nagyon szeretem :) Már megvan nekem több mint 2 éve és az egyetlen problémám az vele, hogy a képernyőfólia karcos..:) Dehát az melyiken nem. Ja meg a fülhallgató tönkre ment, de lehet venni hozzá olcsón másikat. Géppel ha nem a telepített programot használom gyorsan is működik. Adnak a képernyőhöz pluszban egy fóliát is, ha karcos lesz az első. A hozzá lévő kis toll nem karcolja amúgy ezt. Szép képeket csinál nappal, viszont sztem a legnagyobb gond vele, hogy nincsen rajta vaku. Amúgy nekem 2 éve hibátlanul működik 1x 2x volt hogy lefagyott mert össze vissza nyomkodtam. Ha még valami konkrét kérdésed van, írd meg, több így most nem jut eszembe :)
2011. júl. 6. 17:34
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerintem hulladék.
2011. júl. 6. 17:34
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Szerintem ez egy jó kis teló.Az enyém kiválóan működik.
2011. júl. 6. 17:40
 5/9 anonim ***** válasza:

Melyike a legjobb telefonok most a piacon?

A Top 5 mik férnek bele?

Kaszii válasza:

Lg Kp 500 , Sony Ericcson x-peria -ák meg ilyen okostelefonok...

Tök jó, hogy a tied működik, de ez nem okostelefon és nem értem miért kell hülyeséget írni a kérdésre. Hogy lenne már a top 5-ben benne ez az ősrégi készülék?...Édes jó istenem -.-"

2011. júl. 6. 18:02
 6/9 A kérdező kommentje:
nem mondtam hogy okostelefon, csak nekem bevált. azért akartam ajánlani neked.
2011. júl. 6. 18:07
 7/9 anonim ***** válasza:

Nem az én kérdésem volt, csak azért a mostani telefonpiacban a top 5 telefonok modern és nagytudású telefonok. 100ezer forint fölötti értekkel. Ez a telefon olyan 20ezer forint körül mozog.

Amúgy bocs nem kellett volna bunkónak lennem. Csak nem egy kategória.

2011. júl. 6. 18:12
 8/9 A kérdező kommentje:
én is bocsánatot kérek igazad van.
2011. júl. 6. 18:18
 9/9 anonim ***** válasza:

Nekem ilyenem volt még az xpériám előtt,ami természetesen lényegesen jobb.

Igazából szerettem,a kamerájával megvoltam elégedve,a hangszórója is elég hangos,nekem a fülhallgatója is működött..szóval összességében nem rossz,de kellett anyámnak.:)

2011. júl. 7. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!