Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sony Ericsson X8 wifi?

Sony Ericsson X8 wifi?

Figyelt kérdés

Üdv.

Ma vettem egy SE X8 mobilt, minden jó de a wifivel vannak gondjaim... lehet hogy csak én csinálok valamit rosszul.

Tehát.. beállításoknál csatlakozok, minden rendben kiírja, hogy csatlakoztatva. Rámegyek facebookra, youtube-ra egyik sem tölt be majd kiírja: There was a problem with the network response. Böngészőbe akármit beírok csak tölt tölt tölt...

valami ötlet?

előre is köszönöm.

2011. júl. 6. 17:15
 1/6 anonim ***** válasza:
lehet, hogy a routerrel, vagy az internetkapcsolatoddal van a gond. ellenőrizd őket. ha nem megy, akkor indítsd újra a telefont, aksi ki, aksi be, bekapcsolás...és próbáld újra h most müxik-e
2011. júl. 6. 17:24
 2/6 A kérdező kommentje:
wifi biztos jó hisz laptopot is arról használom. megpróbálom amit mondtál ;)
2011. júl. 6. 17:29
 3/6 A kérdező kommentje:
illetve router.. megcsináltam amit mondtál, változatlan. :(
2011. júl. 6. 17:36
 4/6 hurikan23 ***** válasza:
100%

A wifi routeren van valamilyen kódolás?

Ha igen kapcsold ki és próbáld úgy is.

2011. júl. 6. 22:34
 5/6 PiciKety válasza:
Nekem is ez a próblémám egyenlőre nem találom azt a programot amivel meglehet oldani de nekem azt mondták, hogy a sony ericsson portálon van hozzá program de én nem találtam meg ha keresed és megtalálod akkor válaszba írd meg nekem melyik az a program ha meg én találom meg megírom neked.
2011. szept. 2. 18:36
 6/6 anonim válasza:
Nekem is ez volt! De utána rájöttem, hogy én hülye rosszul kötöttem be a routert, pedig volt net, mind a 2 laptopon. Úgy volt, hogy a LAN-ba ment mindkét vezeték, majd bekötöttem rendesen, hogy WAN a WAN-ba, asztali gép a LAN-ba, egy gyors újratelepítés, és volt net! És van is!
2011. szept. 25. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!