Mért fikázza mindenki a Samsung S5230-as telefont?
nekem már 9 hónapja ez van és teljesen megvagyok vele elégedve,semmi bajom nem volt még vele eddig!
mégis azt látom hogy ezen az oldalon mindig ezt a mobilt fikázzátok!
telejesen jó mobil,nagyon szép képet ad 16:9-es videoknál!(azért kellet hozzá egy jó konverter,de akkor is) van hozzá sok jó progi,játék(mozgásérzékelősök is),netezni is elég jól lehet vele,nem tom nektek mi bajotok,kérlek magyarázátok már el!
Értelmes válaszokat elöre is köszönöm!!
A válaszolók között is van szériahibás:
bp1985
De nem tudunk vele mit kezdeni.
Érdekes. Nekem is elromlott 1 év után. xD Ráadásul komolyan mondom a 2 mp-s telóm is jobb képeket csinált ennél. Tény ebbe nincs autófókusz. De gyűlöltem. Az érintőképernyője pocsék volt. Volt, hogy érzékel, volt hogy nem. Csak gagyi játékok mentek rajta. Akkoriban, mindenkinek olyan volt. Mert olcsó érintőképernyős. De megtanultam, hogy érintős telóból csak jobbat szabad venni. Ha megint a kezemben lenne, fizetnék, hogy elvigyék. :D
Amúgy egy kapacitív kijelzőjű, esetleg androidos készülékhez képest egy rakás trágya. (Bár szerintem mindenhogy az.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!