Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » SE Xperia X8 vagy LG P350...

SE Xperia X8 vagy LG P350 optimus me? Fontos légyszi help

Figyelt kérdés

Nos Fiamnak lessz ajandekba aki koleszbe lakik és régota akar egy pspet de egy rendes telefon se artana neki. Ezert Ugy dontottem h meglepem ot egy Okos telefonnal amin jatszhat is. Fobb kérdeseim ezek lennének:

1: Optimus Me-n ujabb andorid van. Ez milyen elonyokkel jar?

2: Xperia dragabb ezert ha optimust valasztom (ezis tetszik neki) akkor azok a jatekok amik szepen futnak xperian fognak futni optimuson is? Mert neztem youtubon es sok játékkal jatszanak xperian de optimussal nem nagyon jatszik senki. Koszi

2011. júl. 5. 20:01
 1/3 anonim ***** válasza:

szerintem vegyél neki zte blade-et. azon lehet normálisan játszani meg netezni.

ezek közül az x8

2011. júl. 5. 20:16
 2/3 anonim ***** válasza:

a blédet inkább nem ajánlom. tapasztalatból mondom h fos.

LG-ből és Samsungból érintőset csak akkor ha min 35-től kezdődő összeget szánsz rá, mert a fiad elég sűrűn fogja ezekből a 2 tipusból szervizbe hordani a sajátját ha az olcsóbbat kapja.

A SE X8 kiváló kis gépezet amihez ha kicsit hozzányúlnak akkor csúcsmobil lehet belőle. én 1 órán át tuningoltam az X8at és hiperjó lett. elég gyors és a képernyője is könnyen kezelhető.

vodánál 2 évre elég jó árban lehet venni.

lehet h az X8hoz csak 2.1 droidot adnak de az is jó. 2.2 nem ajánlott a 2.3 meg nem érhető el mindenre még

2011. júl. 5. 20:52
 3/3 anonim ***** válasza:
persze...marhasok tapasztalatod lehet
2011. júl. 5. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!