Őszintén! Miben jobb a Galaxy s2 mint az iPhone 4?
Sziasztok!!!Igen egy "ájfon" fan hülyegyerek lennék akit elbizonytalanitott egy haver :)
Telefon vásárlás előtt állok és eddig 110%ban biztos voltam benne , hogy iPhone 4est fogok venni de a barátom azt mondta fontoljam meg mit veszek. Hozzáteszem nekem volt már a galaxy s2 is meg a 4es is a kezemben és nagyon nehéz döntenem mivel szerintem mind a kettő gyors és szép a kijelzője. Az első gyomorrugás az volt amikor láttam milyen lazán leveri az sgs2 az iphonet a netezésben. Sokkal gyorsabban betöltött minden HD videót minden odlalt. A 2. pofon az a Google earth volt. Fényévekkel jobb a galaxy-n. Akkor még ott van a notfication center amit olyan jó kezelni az androidnál na az iphone-nál még az iOS 4ben nincs ilyen (5nél már van). Szóval nagyon kizökkentett a két barátom hoyg mit vegyek. Egyik barátomnak 4es-e van a másiknak galaxy. Még az iphone-os barátom is elismerte hogy tényleg tud valamit a galaxy.
Az utolsó "gondom" amit nem is neveznék gondnak csak furcsaságnak ,hogy ugye az iphonet alapból Mac-hez kompatizálták. Nekem meg winfos XP-m van.
Kérlek segítsetek milyet vegyek!!
(Nem a kis 14éves sznob apuci anyuci fia/lánya vagyok)
Komoly válaszokat ha lehet!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!