Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Öszintén Orbán jobb?

Öszintén Orbán jobb?

Figyelt kérdés

középkoru emberke vagyok tipikus aki megpróbál 80-85ezerből (napi 9.5óra meloval) megélni ugy h befizesse az összes csekkét hozzáteszem az az albérlet csak 35+rezsi és ez itt a környéken még jonak is számít semmivel nem jobb sőt!

benzinár? inflácio(napokban)? mi ez a sok kinai??

2011. júl. 13. 21:10
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
40%
Nem jobb, egyik kutya másik eb! Ezért nem is politizálok, mert agyvérzést kapnék.
2011. júl. 13. 21:17
 2/25 anonim ***** válasza:
59%
Nem tudni. Volt már őszinte?
2011. júl. 13. 21:19
 3/25 anonim ***** válasza:
31%

Igen, jobb. Nagy szerencse, hogy ő van az ország élén!

Már csődbe mentünk volna.

2011. júl. 13. 21:29
 4/25 anonim ***** válasza:
71%

Legyen elég annyi, hogy az előzök annyiban voltak jobbak, hogy őket el lehetett kergetni. Ezt a bagázst már soha senki nem fogja tudni.

De én már úgy vagyok vele, hogy meg is érdemli az a nép, amelyik ennyire h.lye. És ezzel nem neked akarok rosszat, csak elvesztettem a hitem a saját népemben.

2011. júl. 13. 21:30
 5/25 anonim ***** válasza:
46%

Orbánnak adott egy nagyon szűk politkai-gazdasági "mozgástér". Jól, rosszul úgy él vele, ahogyan tud, de ő, és a kormány nagyon rossz nemzetközi helyzetben is igyekeznek.

Gy. Ferenc sokkal jobb nemzetközi környezetben is "trükkök százait" alkalmazta, hazudtak "reggel, éjjel meg este", "másfél évig nem csináltak SEMMIT".

És nem igaz, hogy el lehetett őket "kergetni". Demokratikusan lettek leváltva.

2011. júl. 13. 22:30
 6/25 anonim ***** válasza:
56%

""másfél évig nem csináltak SEMMIT". "

nincs olyan hülye aki a választások előtt elkezd kormányozni.

LSD: most. Orbán meghozza a szar intézkedéseket ami az embereknek nem tetszik. Majd a választások előtti hoz pár könnyítést, de többet fog ígérgetni.

2011. júl. 13. 22:34
 7/25 anonim ***** válasza:
66%
Nekem nem jó amit csinál,de lehet,hogy a többségnek igen... ki tudja? Én szeretek gondolkodni,szeretnék független médiát,szeretnék ellenzéki médiát is,hogy legyen mit ellensúllyozni,szeretnék alternatív színházakba járni továbbra is,nem szeretném,ha csak fideszes filmek forognának az országban és nem szeretném,ha a politikusok mondanák meg,hogy mi a művészet és mi nem (Makovec akadémia)..... szeretném,ha értelmesen tudnék szórakozni,nem attól rettegve,hogy minden szórakozó helyet bezárnak,szeretném,ha békén hagynák a kultúrális találkozó helyeket,nem szeretném,hogy a politika szóljon bele a színházba vagy abba,hogy ki amagyar és ki nem,nem igénylem,hogy "megvégyen" egy idió*ta..... de ezzel sztem kissebségben vagyok,szóval hajrá Fidesz!!
2011. júl. 14. 01:57
 8/25 anonim ***** válasza:
56%

tegnap 22:30

Most egy picit nehezebb lesz a demokratikus leváltás!

2011. júl. 14. 01:59
 9/25 anonim ***** válasza:
39%

"de ezzel sztem kissebségben vagyok,szóval hajrá Fidesz!!"

Ez a hajrá fidesz ugye csak irónia volt? Az általad felsoroltaknak a fidesz pont az ellentéte.

2011. júl. 14. 02:07
 10/25 anonim ***** válasza:
18%

"Öszintén Orbán jobb?"

Kinél? Gyurcsánynál és Bajnainál biztosan.

"középkoru emberke vagyok tipikus aki megpróbál 80-85ezerből (napi 9.5óra meloval) megélni"

Nem tipikus. Mélyen az átlag alatt keresel.

Ha gyorsul a gazdasági növekedés, a te béred is emelkedni fog.

2011. júl. 14. 08:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!