Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Vodafone Passporttal kapcsolat...

Vodafone Passporttal kapcsolatban segítene valaki?

Figyelt kérdés
A barátom Németországban van, azt nem tudjuk, hogy most mindkettőnknek be kell -e kapcsolni ezt a szolgáltatást, vagy csak annak aki külföldön van. Nekem is be van kapcsolva, de én nem vagyok külföldön, szerintetek az baj, mondjam le ?
2011. júl. 3. 13:25
 1/3 anonim ***** válasza:
Vodafone oldalán nem néztél utána? Ott általában leírják pontosan, vagy ha bemész egy boltba. De nálunk pont ma jöttek haza anyuék, és csak nekik volt bekapcsolva. Apu járt utána indulás előtt.
2011. júl. 3. 17:29
 2/3 anonim válasza:
Aranyos kérdés. A barátodnak elég. Amúgy küld egy sms-t a szolgáltató, ahogy átléped a határt. Nekem is folyton be van kapcsolva, ami azért jó, mert onnantól rögtön tudom használni a telefont, ahogy leszállok a repcsiről. De amikor itthon vagy, akkor úgyse aktív, csak amikor külföldön. A plusz díjat amúgy amit a passport szolgáltatás jelent mindenképpen a barátod fizeti, tehát ha te hívod, az neked ugyanannyiba kerül, mintha itthon lenne, ő meg hívásonként fizet egy plusz díjat. Ha ő hív, akkor is kifizeti a plusz díjat, és onnantól normál percdíjért beszéltek.
2011. júl. 3. 21:48
 3/3 anonim válasza:
Én is Németben voltam, örültem is a fejemnek, hogy jaj de jó dolgot csináltam, hogy előfizettem rá. Hazajöttem, egyből le akartam mondani, hogy ne csússzon át az előfizetési díj a következő havi számlához. SMS-ben intéztem volna a lemondást, ahogy a rendelést, s bár visszajött az üzenet, hogy kikapcsolták a Passport előfizetést, haha, még +2 hónapig ott volt a számlámon. Most végre kikapcsolták. Öröm és boldogság! Szóval sok sikert, remélem nálatok nem megy ez így!
2011. júl. 5. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!