Hogyan tehetek zenét az iphoneomra?
okoska válaszoló..nyerfordítással semmire sem megyek rádásul a hazsnálati útmutatóban szó sincs jailbreakelt telefonokról. Nem vagyok bunkó, csak tohadtul nincs szükségem olyan válaszokra amikkel semmire sem megyek. Sok embernek van iphoneja, olyan válaszát várom aki ért is hozzá nem csak okoskodik, hogy hátha így meg úgy van.
Utolsó válaszoló: az előbb leírtam, hogy igen van hozzá adatkábel, de a gép fényképzőként észleli, ha megnyitom, üres
ISTENEM HÁNYSZOR MONDJAM EL, HOGY NEM TUDOM ELOLVASNI A HASZNÁLATI UTASÍTÁST MERT 1. FRANCIA 2. A TELEFON JAILBREAKELT, ARRÓL NINCS SZÓ A HASZNÁLATI UTASÍTÁSBAN ?!?!
nem hiszem el...ha csak oltani meg okoskodni tudtok inkább mást boldogítsatok, ezzel nem segítetek.
a hazsnálati útmutatóban szó sincs jailbreakelt telefonokról
Csodálkozol? Mivel nem legális, jó hogy nincs benne. Itunes-t is fel kéne rakni, és akkor menni fog, vagy keress a neten egy magyar használati útmutatót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!