Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan tehetek zenét az...

Hogyan tehetek zenét az iphoneomra?

Figyelt kérdés
jailbreakelt
2011. júl. 2. 14:22
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

okoska válaszoló..nyerfordítással semmire sem megyek rádásul a hazsnálati útmutatóban szó sincs jailbreakelt telefonokról. Nem vagyok bunkó, csak tohadtul nincs szükségem olyan válaszokra amikkel semmire sem megyek. Sok embernek van iphoneja, olyan válaszát várom aki ért is hozzá nem csak okoskodik, hogy hátha így meg úgy van.

Utolsó válaszoló: az előbb leírtam, hogy igen van hozzá adatkábel, de a gép fényképzőként észleli, ha megnyitom, üres

2011. júl. 2. 14:46
 12/17 Marci387 ***** válasza:
Jah, bocs akk. összetévesztettem....
2011. júl. 2. 14:48
 13/17 A kérdező kommentje:

ISTENEM HÁNYSZOR MONDJAM EL, HOGY NEM TUDOM ELOLVASNI A HASZNÁLATI UTASÍTÁST MERT 1. FRANCIA 2. A TELEFON JAILBREAKELT, ARRÓL NINCS SZÓ A HASZNÁLATI UTASÍTÁSBAN ?!?!

nem hiszem el...ha csak oltani meg okoskodni tudtok inkább mást boldogítsatok, ezzel nem segítetek.

2011. júl. 2. 14:49
 14/17 bp1985 ***** válasza:

a hazsnálati útmutatóban szó sincs jailbreakelt telefonokról

Csodálkozol? Mivel nem legális, jó hogy nincs benne. Itunes-t is fel kéne rakni, és akkor menni fog, vagy keress a neten egy magyar használati útmutatót.

2011. júl. 2. 15:00
 15/17 A kérdező kommentje:
mégis miért csodálkoznék?? tudom hogy illegális. fent van az itunes, de jailbreakelt a telefon így van mód arra h ne kelljen fizetnem minimum 1 dollárt egy zenéért..csak még nem tudom hogy. Kusskolj el és boldogíts mást ha nem bírsz hasznos választ adni.
2011. júl. 2. 15:02
 16/17 anonim válasza:
nekem is volt ilyen problémám hogy nem lehetett frissíteni mert akkor a jailberak elmegy, töltsde le az iTunes-t az apple honlapjáról, dugd be az usb kábelt és magától fel fogja ismerni. lesz bal oldalt egy olyan hogy ***'S iPhone és alatta a zene(ha nem tudsz rá tenni menj a *****'s iPhone-ra és gördítsd le és valami olyasmi lesz ohogy manually music and video pipld ki és menj arra hogy apply kérdez valamit és menj rá arra hogy sync and apply vagy valami ilyesmi onnan szinkronizálmni fogja
2011. júl. 2. 15:42
 17/17 A kérdező kommentje:
köszi(:
2011. júl. 2. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!