Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Aki ért a Samsung galaxy ace-hoz?

Aki ért a Samsung galaxy ace-hoz?

Figyelt kérdés
Nem tudom hogy kell csatlakoztatni a géphez. nem ír ki semmit. sehol nem találom. így hogy fogok rárakni zenéket meg képeket meg stb ? valaki segít?
2011. júl. 2. 13:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Töltsd le a Samsung Kies nevű programot, az majd felismeri és tudsz rátenni zenét meg hasonlókat!
2011. júl. 2. 13:56
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem kell kies. Nekem Ace-m van és azt kell hogy először csatlakoztatod az usb-t a géphez és a telóhoz. Bemész a beállításokba, ott alkalmazások, ott fejlesztés és USB hibakeresés ki. Utána megjelenik egy eblak és ott: USB csatlakoztatása majd ok. Vársz és kész is vagy.
2011. júl. 2. 14:21
 3/5 anonim ***** válasza:
De lehet kiessel is. De az én módszeremmel helyet is megtakarítasz :D.
2011. júl. 2. 14:22
 4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:) szerencsére sikerült. csak most más gondom van. azon kívül hogy nem nagyon értek hozzá az még semmi. ugye előfizetéses és ma vettem a telot és errefel hívok valakit és azt mondja nincs egyenlege és 300 ft alá csökkent. akkor most mivan? és közbe kiírja a egyenleg infón hogy már 1400ft -ot beszéltem.. valaki?
2011. júl. 2. 20:30
 5/5 A kérdező kommentje:
és az internet se működik , se semmi...:S :(
2011. júl. 2. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!