HTC Legend vagy Samsung Galaxy Ace? Melyiket miért?
Pont kizártad azt a két telót ami ezeknél jobb, és jobban is megérné. De ha nem hát nem. A kettő közül inkább a Legend. Jobb kijelző, alumínium készülékház, minőségibb érzést kelt mint az Ace. Igaz nem mai darab, de nagyon jó kis készülék.
Vagy még a Sony Ericsson xperia mini, és mini pro ami ilyen árban van.
Hát igen a Desire ezeket kenterbe veri. És mit szólsz hozzá fehér színben? A legszebb, amit valaha láttam.
Egyébként a Legend és az Ace eléggé egy kategória. Az Ace-nél jobb a proci és nagyobb a kijelző, viszont élvezhetetlen gyenge az LCD kijelzője. A Legendnél ott az AMOLED kijelző és a jobb videó. Összegezve talán a Legend mellett döntenék a kettőből, márha a rettenetes meztelencsigára hasonlító külső bejönne.
A Desire, meg a Galaxy S az nem igazán ehhez a kategóriához tartozik. Csak mivel "régóta" a piacon vannak az áruk csökkenése miatt lehet ebbe a kategóriába sorolni. De a jelentős hardveres különbségek miatt nem igazán szállhat versenybe ellenük pl. egy Galaxy Ace.
Defy vs. Desire. Desire. Lehet nem egy strapa telefon, de jól össze van rakva, jó a kijelzője, érződik az egész telefonon a minőség.
Igen, fehérben egész jó. Sztem nem hasonlít meztelen csigára. Mondjuk mikor először megláttam nekem se jött be. De aztán rájöttem, h nemis rossz, csak sokat kell nézegetni :) mert elsőre furcsa.
És akkor már Desire vagy Galaxy S?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!