Miért csinálja ezt a Samsungom? (lent)
Figyelt kérdés
Van egy Samsung S5230-am. Mostanában vettem bele egy 8GB-s kártyát az 1GB-s helyett. Mióta az új van benn, folyton újraindul ha PC-re dugom. Rohadt idegesítő. Másik problémám az, hogyha esetleg nem indul újra, akkor csak gondol egyet, és másolás közben "eldobja" a kártyát. Eldobás alatt értem: sem a PC, sem a telefon nem látja ha adatkábellel csatlakozik; be kell dugni egy kártyaolvasóba és ott formázni hogy lássa a telefon.
Ezek vajon a kártya vagy a telefon hibái? Ha a telefoné, hol tudom javíttatni (már rég lejárt a garancia), ha pedig a kártyáé, akkor elég, ha újat veszek? Válaszokat előre is köszönöm.
2011. júl. 1. 01:01
1/4 anonim válasza:
telefon hiba!! és hol a hiba? A TELÓ EGY SZAR!!
2/4 bp1985 válasza:
Sajnos vettél egy elcseszett telefont, amit a mai napig nem képesek normálisan összerakni. Van akinek a 4 gigástól is folyamatosan fagy. Ezért lett itt ezerszer leírva, hogy ne vedd meg.
3/4 A kérdező kommentje:
nem a fikázásra vagyok kíváncsi, hanem arra hogy hogyan lehet megcsináltatni...
2011. júl. 1. 12:31
4/4 bp1985 válasza:
Úgy, hogy veszel egy normális telefont. Ez nem fikázás, hanem az igazság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!