Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Van egy érintős samsungom....

Van egy érintős samsungom. Elromlott. Aztán ma megint, de ez már a 3. fél éven belül. Van arra mód, hogy esetleg a pénzt kapjam vissza és ne mindig javítsák? :S

Figyelt kérdés
Milyen telefonokat ajánlanátok, ami nem túl drága, szép és van rajta wifi? nem feltétlenül samsung! :D köszi
2011. márc. 5. 16:18
 1/4 anonim ***** válasza:
55%
S5230 mi?
2011. márc. 5. 16:20
 2/4 anonim ***** válasza:
Ez a baj az olcsó érintőképernyős telefonokkal. És nem kifejezetten a Samsunggal, hanem az egésszel. Remélem nem akarsz megint érintőképernyőst, olcsón! ?? Amúgy milyen a mostani telefonod?
2011. márc. 5. 16:23
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha samsung corby vagy diva akkor megértem.Az olcsó érintős telefonok mind ilyenek.

itt olcsóbban hozzájuthatsz a drágábbakhoz is. viszont pesti boltokat ajánl : arukereso.hu

2011. márc. 5. 16:42
 4/4 A kérdező kommentje:
képzeljétek, tegnap visszaadták, h nincs is benne hibe, itthon bekapcsoltam. Á, télleg nincs. hnap megint vihetem vissza. Amúgy, corbyhoz hasonló, GENOA telefonom van nem nagyon szeretem, de ezt kaptam... most samsung star ÍÍ. szeretnék, persze, ha visszaadják a pénzt legalább, már nagyon elegem van. de legalább a boltos ember ari. Megszólal: ezzel a telóval már találkoztam, egyedi a háta xD
2011. márc. 18. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!