A kijelzőt nem a samsung gyártja, hanem az lg. Az sem saját terméke az apple-nak. Ha tudnának olyat gyártani, akkor azt rakták volna bele.
2011. júl. 1. 15:47
22/36 anonim válasza:
Újabb Iphone hülye! GRATULA!
2011. júl. 3. 00:31
23/36 anonim válasza:
Tisztelt kerdező, hasznald egeszseggel!
Amugy van laptopod is az iphone mellé vagy ahelyett vetted a telót?
2011. júl. 3. 09:27
24/36 anonim válasza:
A Miskolci árakhoz képest (kb ugyanennyi ez a telefon 32GB-vel) megérte. Galaxy s2 egyáltalán nem fos. A megjelenése előtt az előrendelésekből rengeteget írták hogy sikertelefon. Mind2 az. Az SGS2 erősebb benne mindenben (kivéve azt a kivételesen rossz zoomját) mint az iPhone4-ben. Vizsont akinek iOS annak alma és iPhone4. Köztudott hogy az iPhone sznobbá tesz :). De szerintem te még nem lettél a rabszolgája :). Én sajnos iPhone mániás lettem. iPad mennyibe kerül és hol a legolcsóbb új-an nem használtan?
2011. júl. 3. 09:40
25/36 anonim válasza:
Én szerintem megérte. =)
2011. júl. 3. 10:17
26/36 anonim válasza:
Ha az iPhone sznobbá tesz, akkor az Android és a Samsung bunkó irigy ....-á :P
Samsung max a TV-met gyárthatja.
K.vára nem azért vesznek az emberek iPhone-t (legalábbis a nagyrészük) mert az húúdemenő, szimplán tetszik nekik, és egyébként is minden szóltok bele ha egyszzer ő megteheti...
Már rohadtul nem státuszszimbolum az biztos, ha valaki menőzni akar az 3D-s telefont vesz....
2011. júl. 3. 12:42
27/36 anonim válasza:
Nekem közel egy éve iPhonom van, nincs az a pénz, amiért lecserélném bármire is.Engem is basztattak, hgy galaxy+htc... aztán, mondtam, hogy próbálják ki, és ki kellett feszegetni a kezükből.:) Úgy könnyű pofázni, hogy csak makettet látott. Simán megérte, sőt én azt mondom ha kellene többet is adnék érte. Előtte 2-3 hónapig bírta egy teló, mióta megvan a szifonom eszembe sem jutott megnézni, mi az új kínálat a piacon.
2011. júl. 3. 13:37
28/36 A kérdező kommentje:
A válasz írója 43%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 09:27
igen van miért? (mac book pro)
2011. júl. 3. 13:57
29/36 A kérdező kommentje:
am hugomnak (12éves) iphone 3gs van, neki adtam mikor megvettem a 4et ^^ fél évig használtam a 3gs-t uttána váltottam 4-re :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!