Vettem egy új iphone 4 et 172e-ért független. Megérte?
galaxy s 2-ön gondolkodtam még, de az almát ajánlották.
ja és még költeni kellett rá amikor megvettem 5e keménytok, 1e folia, 4e jailbrake, 4e sima simröl micro simre csere.
összesen + 14e = 186e ft.
JAJ hagyuk má!
Samsung Galaxy S 2-öt szerinted alázná az ájfon?
NEHEZEN! :)
vagy forditva!
GSM Linenal is annyi most ujonnan. Szerintem a 16os jobban megerte volna mivel az akcio es 32gb igazabol felesleges. Kemenytok se kell en is tokba hordtam de rajottem folosleges.
Kivancsi vok a sok Samsung+Android b.zi hulyegyerekbol mennyinek van SGS2-je és volt valaha iPhone 4-e.
Ne hagyd magad, egy telefon simán megér ennyit! Még 200 se lett volna sok érte! Csak figyeld a 14 évesek irigy pillantásait, na ugye.
De nem csodálnám, ha egy irigy disznó az IQ-dra következtetne ebből: "4e jailbrake"
A programok telepítéséért is fizetsz valakinek?
megtudtam volna házilag csinálni a jailbraket csak nem volt időm, ezért elvittem egy gsm boltba ott csinálták.
amugy meg 3e volt. elirtam.
ja és NEM BÁNTAM MEG hogy i4-et vettem ^^
IMÁDOM!!!! GALAXYS2 egy fos, hiába 2magos proci fel sem ér az i4-hez képest!!!!
Elolvastam a kommenteket, és észrevettem, hogy itt mindenki hülye. Pedig általában 1-2 normális ember ide szokott tévedni.
SGS2 is az egyik legjobb telefon, és az iPhone 4 is az egyik legjobb, top3-ba mindegyik belefér.
Egyik sem alázná a másikat, mivel Android vs iOS teljesen más, valamiből ez hiányzik, valamiből az, egyik sem tökéletes, de mindkettő nagyon jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!