Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Vettem egy új iphone 4 et...

Vettem egy új iphone 4 et 172e-ért független. Megérte?

Figyelt kérdés

galaxy s 2-ön gondolkodtam még, de az almát ajánlották.

ja és még költeni kellett rá amikor megvettem 5e keménytok, 1e folia, 4e jailbrake, 4e sima simröl micro simre csere.

összesen + 14e = 186e ft.

2011. júl. 1. 00:34
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
34%

JAJ hagyuk má!

Samsung Galaxy S 2-öt szerinted alázná az ájfon?

NEHEZEN! :)

vagy forditva!

2011. júl. 1. 08:47
 12/36 anonim ***** válasza:
Jólátb*sztak barátom... Annyiból simán vehettél volna egy Samsung Galaxy S II-t ami MÉG (Amíg ki nem jön a 4S) veri a mezőnyt...
2011. júl. 1. 09:17
 13/36 anonim ***** válasza:

GSM Linenal is annyi most ujonnan. Szerintem a 16os jobban megerte volna mivel az akcio es 32gb igazabol felesleges. Kemenytok se kell en is tokba hordtam de rajottem folosleges.

Kivancsi vok a sok Samsung+Android b.zi hulyegyerekbol mennyinek van SGS2-je és volt valaha iPhone 4-e.

2011. júl. 1. 11:28
 14/36 anonim ***** válasza:

Ne hagyd magad, egy telefon simán megér ennyit! Még 200 se lett volna sok érte! Csak figyeld a 14 évesek irigy pillantásait, na ugye.

De nem csodálnám, ha egy irigy disznó az IQ-dra következtetne ebből: "4e jailbrake"

A programok telepítéséért is fizetsz valakinek?

2011. júl. 1. 13:08
 15/36 A kérdező kommentje:

megtudtam volna házilag csinálni a jailbraket csak nem volt időm, ezért elvittem egy gsm boltba ott csinálták.

amugy meg 3e volt. elirtam.

ja és NEM BÁNTAM MEG hogy i4-et vettem ^^

IMÁDOM!!!! GALAXYS2 egy fos, hiába 2magos proci fel sem ér az i4-hez képest!!!!

2011. júl. 1. 13:22
 16/36 anonim ***** válasza:
egyetértek a kérdezővel. most ha megteheti még mindig jobb mint otthon szopni vele.
2011. júl. 1. 13:29
 17/36 anonim válasza:
73%
a sok samsung sz*rozonak írnám hogy az iphone-ba a samsung gyártja a procit,és a kijelzőt is :)
2011. júl. 1. 15:36
 18/36 anonim ***** válasza:
100%

Elolvastam a kommenteket, és észrevettem, hogy itt mindenki hülye. Pedig általában 1-2 normális ember ide szokott tévedni.

SGS2 is az egyik legjobb telefon, és az iPhone 4 is az egyik legjobb, top3-ba mindegyik belefér.

Egyik sem alázná a másikat, mivel Android vs iOS teljesen más, valamiből ez hiányzik, valamiből az, egyik sem tökéletes, de mindkettő nagyon jó.

2011. júl. 1. 15:43
 19/36 anonim válasza:
amúgy szerintem egy lg optimus 2 jóbban megérte volna,mert:ugyanazt tudja szinte mind a kettő,az lg az 70-80 ezer ft és ráadásul még gyorsbb is mint az alma
2011. júl. 1. 15:44
 20/36 anonim ***** válasza:
Ja és az köztudott, hogy egyik Apple terméknek sem jó az ár/érték aránya, de ha valakinek van rá pénze, akkor vegye meg, az úgy is leszarja az arányokat
2011. júl. 1. 15:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!