Samsung galaxy s2 vagy iphone 4?
Figyelt kérdés
melyik a jobb és miért?2011. jún. 30. 21:30
2/9 anonim 

válasza:

az IOS 5 nagyon jó lesz, úgyhogy nemtudom
3/9 bp1985 

válasza:

Ilyet ne írj, mert lehurrognak az almások. Amúgy meg ez már nem egyszer meg lett itt kérdezve, olvass vissza.
4/9 anonim 

válasza:

Én ma kezeltem mind a kettőt (T-mobilebn vártam h kaidják az én kis Nokiám :D) és nekem sokkal jobban bejött a Samsung.. áttekinthetőbb volt.. több program meg minden.. én a Samsungot venném.. az Apple sznob mobil.. nem vennék.. kinézetre tetszik csak :D
5/9 anonim 

válasza:

figyelj...harcikeszegnek iphone-ja van, tehát az! :-)
6/9 anonim 

válasza:

1. Amelyik tetszik, op. rendszer, tulajdonságok stb...
2. Ha valaki olyan mobilt használ ami neked nem tetszik attól nem kell lesznobozni
3. Papiron az SGS2 jobb, de tudjunk hogy az iOS mérföldekkel jobban van optimalizálva -> iOS 5 bétával a benchmack teszten jobb eredményt ért el az iPhone 4.
4. Ritka ostoba osszehasonlitás. A sima SGS-el még ok, de ott ugyebár az iPhone 4 bucira verte a Samsungot.
5. Nemsokára kijön az iPhone 5, akkor lehet összehasonlitgatni.
8/9 anonim válasza:
samsung galaxy s2 azt választanám.Az iphone egy nagy sz.r
9/9 anonim 

válasza:

iPhonet választanám.A samsung nem tetszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!