Miért van szinte mindenkinek mobil előfizetése?
Figyelt kérdés
Az egy dolog, hogy van aki nagyon sokat beszél és nekik megéri, de mindenki ilyen? Én kártyás vagyok és évente 10-15 ezret beszélek le és ebből épphogy csak az előfizetés jönne ki és nem beszéltem még semmit.2011. jún. 30. 11:10
1/6 anonim válasza:
Mert előfizuval olcsóbban lehet készüléket venni ill.váltani.
2/6 A kérdező kommentje:
És ez ennyit számít? De az előfizetéshez szinte mindig van 12-24 hónap hűség. Biztos igazatok van, de én inkább összegyűjtöttem a pénzt egy kártyás telefonra és nem vagy elkötelezve, ráadásul mindig tudom, mennyi az egyenlegem.
2011. jún. 30. 11:45
3/6 anonim válasza:
Ebben igazad van,de az előfizunál kedvezőbb perc díjak vannak + további kevezmények.
4/6 csapacsupa válasza:
Én sem vagyok elkötelezve mert nem hűségnyilatkozattal kötöttem előfizetést. A kettő nem feltétlenül jár együtt. Nekem olcsóbbak a percdíjaim, ingyen SMS-eket kapok, ingyen mobilinternet és egyéb kedvezmények. Ha sokat kommunikálsz mobiltelefonon, hülyeség is lenne nem kihasználni ezt a lehetőséget.
5/6 anonim válasza:
hát mert amig a kártyásoknak 50-80ft a percdíja addig nekem 26ft. sms dettó.
és kedvező vele a mobilinternet, van havi 50 ingyen smsem, pár nemtom hány perc is ingyen. mert jó telefont vehetek majdnem olcsón, mert még- ha nem nyiffanok ki -akkor is telefonálni fogok 2 év múlva is mire lemegy a rabság. mert nem szeretek azon aggódni h van e kártáymon pénz. mivan ha bajba kerülök vhol és taxi kéne, vagy bárki. ugyanez a nettel, nem fészbukozok meg ilyneket hanem bárhol járok és hirtelen megállnék vhol enni akkor csak keresek egy kajáldát a közelben, vagy benzinkutat vgay n kórházat és nem az emelt díjas tudakozórt hivom.
6/6 anonim válasza:
jahh és 10 óra ingyen mobiltv. van akinek nem kell, nekem igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!