Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért van szinte mindenkinek...

Miért van szinte mindenkinek mobil előfizetése?

Figyelt kérdés
Az egy dolog, hogy van aki nagyon sokat beszél és nekik megéri, de mindenki ilyen? Én kártyás vagyok és évente 10-15 ezret beszélek le és ebből épphogy csak az előfizetés jönne ki és nem beszéltem még semmit.
2011. jún. 30. 11:10
 1/6 anonim ***** válasza:
Mert előfizuval olcsóbban lehet készüléket venni ill.váltani.
2011. jún. 30. 11:27
 2/6 A kérdező kommentje:
És ez ennyit számít? De az előfizetéshez szinte mindig van 12-24 hónap hűség. Biztos igazatok van, de én inkább összegyűjtöttem a pénzt egy kártyás telefonra és nem vagy elkötelezve, ráadásul mindig tudom, mennyi az egyenlegem.
2011. jún. 30. 11:45
 3/6 anonim ***** válasza:
Ebben igazad van,de az előfizunál kedvezőbb perc díjak vannak + további kevezmények.
2011. jún. 30. 12:13
 4/6 csapacsupa ***** válasza:
Én sem vagyok elkötelezve mert nem hűségnyilatkozattal kötöttem előfizetést. A kettő nem feltétlenül jár együtt. Nekem olcsóbbak a percdíjaim, ingyen SMS-eket kapok, ingyen mobilinternet és egyéb kedvezmények. Ha sokat kommunikálsz mobiltelefonon, hülyeség is lenne nem kihasználni ezt a lehetőséget.
2011. jún. 30. 13:58
 5/6 anonim ***** válasza:

hát mert amig a kártyásoknak 50-80ft a percdíja addig nekem 26ft. sms dettó.

és kedvező vele a mobilinternet, van havi 50 ingyen smsem, pár nemtom hány perc is ingyen. mert jó telefont vehetek majdnem olcsón, mert még- ha nem nyiffanok ki -akkor is telefonálni fogok 2 év múlva is mire lemegy a rabság. mert nem szeretek azon aggódni h van e kártáymon pénz. mivan ha bajba kerülök vhol és taxi kéne, vagy bárki. ugyanez a nettel, nem fészbukozok meg ilyneket hanem bárhol járok és hirtelen megállnék vhol enni akkor csak keresek egy kajáldát a közelben, vagy benzinkutat vgay n kórházat és nem az emelt díjas tudakozórt hivom.

2011. jún. 30. 14:26
 6/6 anonim ***** válasza:
jahh és 10 óra ingyen mobiltv. van akinek nem kell, nekem igen.
2011. jún. 30. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!