Miért csak az otthoni wifi-re kapcsolodva müködik az internet a telemen?
britt? itt a beállítás, láttam dokfilmet arról, hogy nagyon gagyi a britteknél a wireless net, szal lakásban lehet problémás lesz.. :/
Android APN and Data Settings for Orange UK
I have put the settings below however if you find that they are not working , then just dial 156 to get to the support team for settings-(and let me know via comment so I can update this post)
Go to settings -> wireless controls
Go to Mobile Networks -> Access Point Names
Make sure you select and delete each APN on the list.
Click Menu and select New APN
Use the following settings:
Name = Orange Internet
APN = orangeinternet (case sensitive)
MCC:234
MNC:33
APN Type: default
Ignore everything else and leave it as <Not set>
Then press menu and save and then turn off the phone and restart and you are done!
Market should be working, email working and your browser is now working!
amúgy itt van minden beállítás:
Vigyázz ha úgy állítod be hogy MINDIG a szolgáltató általi neten futsz ÁLLANDÓAN,akkor csinálhatsz magadnak 1 olyan számlát hogy rosszul leszel.Tehát vagy Wifi/ingyen net otthon a szobában/,vagy "óvatos" használat a tel.szolgáltatós interneten,nem videókat nézegetve.
Úgyhogy erre tessék odafigyelni,állítsa be olyan aki ért hozzá,mert pórul járhatsz ha nem vágod a dolgot!
nah látod nem volt ez olyan bonyolult :):)
android teló, szóval ha bekapcsolja a wifit akkor az az elsődleges! ;)
amúgy még mindig érvényes az, hogy ha megnyomja a kikapcsoló gomobot pár másodpercre akkor az ott felugró menüben ki/be tudja kapcsolni a csomagkapcsolt szolgáltatást! ;)
amúgy a giga net bőven elég nekem két hónap alatt jött össze annyi forgalom, úgy hogy nem vagyok rest használni a netet, mivel az android google termék ezért elég halott net nélkül..:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!