Miért csak az otthoni wifi-re kapcsolodva müködik az internet a telemen?
Figyelt kérdés
van internethozzáférésem,de mégis csak az otthoni wifire kapcsolodva müködik a net a telemen.amint kimegyek az udvarra vagy az utcára a kapcsolat megszakad.lehet,hogy nem kapcsolok be valamit a telen?mit kell bekapcsolni ?(csak hogy én csinálok e valamit rosszul)jah:ANDROIDOS telom van!2011. jún. 29. 22:21
1/18 anonim válasza:
nem olyan erős a jel hogy kimenj vele az utcára ennyi..
2/18 A kérdező kommentje:
jo,de ha nem otthon vagyok,akkor nem fogom tudni használni?pl a navigáció használatára gondolok,ilyesmik
2011. jún. 29. 22:26
3/18 anonim válasza:
A Wifinek 100m a hatósugara ( szabad terepen, lakásban jó ha 30m), ha azon kívül vagy, akkor nem. Ha netezni akarsz út közben, vagy találsz a közelben egy nyilvános wifi hálózatot, vagy fizetsz és mobilnetet használsz.
4/18 A kérdező kommentje:
és a mobilnetet hogyan kell bekapcsolni?
2011. jún. 29. 22:37
5/18 anonim válasza:
Ha nem kapcsolódsz wifire, és "felmész" a netre, akkor alapból azt használja, ha van olyanod. Ha nincs, akkor a szolgáltatódnál kell kérni a szolgáltatást, illetve tudsz csomagot is választani. Csak ugye ez fizetős.
6/18 A kérdező kommentje:
van csomagom.1000MB/hó.ha nem kapcsolom be a wifit,csak a csomagkapcs. van használatban nem tudok rámenni a netre,azt írja ki,hogy a weblap nem elérhetö.ezt nem értem mért nem müködik :(
2011. jún. 29. 22:59
7/18 anonim válasza:
milyen oprendszer van az eszközön? elvileg 2.2 felett megnyomod a kikapcsoló gombot egy darabig, bejön egy menű ahol tudod aktiválni és deaktiválni a csomagkapcsolt forglmat.. ;)
8/18 A kérdező kommentje:
android-os,közben probálom megoldani a problémát a telen,bekapcsoltam a csomagkapcs. használatát,de látom van itt olyan is,hogy:a hozzáférési pont szerkesztése.ebbe vannak olyanok,hogy proxy,port,stb.ezeket nekem kell beállítani?mik ezek?
2011. jún. 29. 23:07
9/18 anonim válasza:
melyik szolgáltató? android verzióra voltam kíváncsi :D
10/18 A kérdező kommentje:
bocsi,de totál hülye vagyok ehhez,ahogy azt már leszürhetted.azt hol kell megnéznem ,hogy milyen verzio.figyi:samsung galaxy mini-m van,orange hálózat.remélem valamivel közelebb juttattalak a megfejtéshez :DD
2011. jún. 29. 23:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!