Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » SOS Valaki segítene nekem, iGO?

SOS Valaki segítene nekem, iGO?

Figyelt kérdés
letöltöttem egy torrentről az iGO-t, de hogy kell beállítgatni rajta mindent? Ingyenes? Nem húz le pénzt a kártyámról? Beállítottam a hangot meg ezeket a hülyeségeket, de amikor elkezdenék menni tehát rámegyek az Indulás gombra akkor kiírja hogy GPS vevő ki van kapcsolva... Az micsoda? Hogy kell bekapsolni, vagy mit állítsak hogy rendesen működjön mint egy GPS... (SE Xperia X8)
2011. jún. 29. 21:00
 1/8 anonim ***** válasza:

Van ez a bunkó válaszom, hogy add el a telefont. Úgy látszik ez meghaladja az értelmi képességeidet. Magyar az egész telefon, egyszerű is kezelni csak épp az eszedet kéne használni.

És akkor van a nem bunkó válaszom:

Elmész a eállításokba és ott lesz egy olyan hogy location&Security. Na itt be lehet kapcsolni a GPS vevőt.

Meg egy jó tanács: Fedezd fel a telefon lehetőségeit. Könnyebb megoldani a problémákat ha megismered a telefont és tudod is használni mint hogy válaszokat várjál.

2011. jún. 29. 21:06
 2/8 A kérdező kommentje:
akkor még egy utoolsó!! Ez ingyenes vagy nem :S
2011. jún. 29. 21:14
 3/8 anonim ***** válasza:
39%
netet használ tehát azért fizetni kell, de plusz költsége nincs
2011. jún. 29. 21:54
 4/8 anonim ***** válasza:
Az igo nem használ netet.
2011. jún. 29. 22:46
 5/8 A kérdező kommentje:

Szórakozzatok még velem akkor légyszi olyan aki ért hozzá!!

Az a kérdés ha bekapcsolom a GPS vevőt és elindítom az iGO-t akkor az használ netet (GPS vevő)

2011. jún. 29. 22:49
 6/8 anonim ***** válasza:

Most megint bunkó válsz: Tényleg add el.

Nem bunkó válasz pedig egy idézet lenne egy előző kérdezőnek írt válaszhoz:

és ami van rajta gps Az internet előfizetés nélkül is működik?

A GPShez soha nem kellett net. Van az agps ami a netet is használja, de nem a navigáláshoz vagy egyebekhez hanem a gyorsabb műhold találáshoz. Ez persze kikapcsolható és máris egy mezei gpsként üzemel mindenféle netes kapcsolat nélkül.

Akkor még ott van a Google Maps ami egy navigációs program. Ez van rajta alapból. Ez használja a netet, mert a térképek nem a telón vannak hanem a google szerverein. A hozzáféréshez net kell. És mint tudjuk a netért fizetni kell. Ezért terjed az a hülyeség, hogy a gpshez net kell. Nem csak navigálni lehet vele, hanem pl. geoteggelni. Ez arra jó, hogy ami képet csinálsz a telefonnal a dátum mellé vagy helyett a gps koordinátákat írja rá. Ehhez meg beláthatod, hogy nem kell net csak gps.

A navigációhoz vissza: lehet rá telepíteni olyan programot aminek nem kell a térképek miatt a netre másznia. Ilyen pl. az NDrive. Marketen fenn van.

2011. jún. 29. 23:31
 7/8 A kérdező kommentje:
de én hülye vagyok ehhez... GPS vevő (bekapcsolva) + iGO = ingyen GPS???????? Ez a nagy kérdés...:/
2011. jún. 30. 00:02
 8/8 anonim ***** válasza:
így van ahogy írtad! ugyanúgy fog működni mint egy rendes gps!
2011. jún. 30. 10:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!