Meg lehet oldani valahogy?
Figyelt kérdés
tmobile webshopból szeretnék telefont rendelni, mert lényegesebben olcsóbb, mint az üzletekben. annyi a bökkenő, hogy ez a telefon 4 színben létezik, és a webshopban csak 1 szín válaszható ki... nekem meg egy másik kellene, ami az üzletekben pl elérhető egyébként. megoldhatom valahogy hogy olyan színben kapjam meg a készüléket, amilyenben szeretném?2011. jún. 29. 16:11
1/6 anonim 

válasza:

Ha árulnak a T-mobilnál másik színben akkor valószínű igen, ellenkező esetben kizárt. Sztem hívd fel az ügyfélszolgálatot. Biztos segítenek! :)
2/6 anonim válasza:
megrendeled a telefon abba az 1szinbe aztán elmész valami telos boltba mondod h másik szint szeretnél és hátha kicseréli neked magyarul cseréltek elő és hátlapot :) 1próbát megér :D
3/6 A kérdező kommentje:
igen, az üzletben árulnak, kérdeztem, csak a webshopban nem :/ Felhívom majd, hátha..
2011. jún. 29. 16:23
4/6 A kérdező kommentje:
kedves 2. Olyannal inkább nem kockáztatok :)
2011. jún. 29. 16:24
5/6 anonim 

válasza:

Nekem eddig mindig segítettek. Csak annyit kérdezz, hogy ha megrendelsz egy telót webshopban és közleményben beírod a színt akkor teljesítik vagy sem...?
6/6 A kérdező kommentje:
rendben, köszönöm a segítségeteket!!!
2011. jún. 29. 17:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!