Valahogy meg tudom oldani, hogy Windos Mibile 6.5 opeációs rendszeren fussanak Androidra írt programok?
Figyelt kérdés
Valami olyasmire gondoltam, hogy megnyitok egy JBlend-hez hasonló progit (amiben a Java alkalmazások vannak), és onnan tudom futtatni az Androidos programokt.
Am HTC HD2 telefonom van
2011. máj. 9. 21:02
1/5 anonim válasza:
Azóta már több féle rom van szóval van miből választani De ott a fórumban olvashatsz tapasztalatokat a különböző romokról.
2/5 A kérdező kommentje:
Bocsánat, lehet, hogy nem jól fogalmaztam meg a kérdést. Úgy gondoltam, hogy a Windows Mobile 6.5 (is) megmaradjon, mert nagyon megszerettem a WinMobilt, és szerintem tökéletesen használható, csak az az egyetlen gondom vele, hogy nincs elég alkalmazás hozzá.
2011. máj. 9. 22:11
3/5 anonim válasza:
Idézet a cikkből:
"Igazából ezek még nem ROM-ba épített verziók, megmarad a Winmó oprendszerünk továbbra is."
Szóval pont ez kell neked. Sőt ha lejjebb olvasol akkor még a dual boot-ról is kapsz infót (bekapcsolásnál tudod változtatni, hogy a WinMo vagy az android töltsön be)
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
...esetlg a Windows Phone 7 is felrakható dual boot-al?
2011. máj. 12. 22:51
5/5 anonim válasza:
Azt nem tudom, hogy dualboot-e, de az XDA-n vannak rá WP7-es romok. Meg ahogy elnéztem még az ubuntu, kubuntu és a MeGeoo is megoldható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!