ZTE Blade, vagy Sony Ericsson X8?
Láttam teszteket, látom, hogy egyforma procival rendelkezik a két teló, viszont kétszer nagyobb RAM/ROM-mal rendelkezik a ZTE és nagyobb felbontású kijelzővel! Melyiket ajánljátok jobban?
ZTE-től félek azért, hogy magákat az alkalmazásokat nem fogja bírni a nagy kijelzője miatt, szóval pl. játékok akadozni fognak, vagy hasonlókra gondolok! Vélemények, tapasztalatok, mindenre kíváncsi vagyok!
Köszi előre!

Tudom, hogy sok hasonló kérdés született, ezért pontosabban applikációkra és egyben játékokra kellene a cucc!
Irták, hogy ZTE-ben gyenge a proci a dög kijelzője mellett, ettől függetlenül kíválóan futnak rajta a game-ek, vagy akad?
Első: Miért nem ajánlod a ZTE-t?

ZTE-től félek azért, hogy magákat az alkalmazásokat nem fogja bírni a nagy kijelzője miatt
Emiatt nem kell aggódnod. Inkább a kisebb felbontású kijelzőknél szokott gondot okozni, hogy 1-1 alkalmazás csak a nagyobb felbontást támogatja.
x8 hétfőn vettem :)
én elégedett vagyok azzal amit eddig kipróbáltam rajta.. de ahogy te gondolod, és attól függ mennyit szánsz rá.. :))

de imádom ezt a kérdést :)
a ZTE klasszisokkal többet tud. és nem dupla annyi ram van benne, hanem tripla. mert a Blade-ben 512 van, az X8-ban meg 168. Netre full alkalmatlan az X8 kijelzője, fixfókuszos a kamerája és Android 2.1 rá az utolsó. Ezekben mind megelőzi a Blade. Ja és a játékokat alkalmazásokat jobban is viszi a több ram és a multitouch miatt.

Blade :)
Havernak x8 volt, de nem volt vele megelégedve. (Azt hiszem Defy-t vett helyette.)
Speciel én Sony Ericsson-okról csak pozitívumokat tudok mondani, nagyon jó telónak tartom, szeretem is (most is olyanom van), de szeretnék vmi ütőset, ráadásúl a ZTE még olcsóbb is, mint az X8, de csak attól félek, hogy az alkalmazások akadozni fognak!
FOGNAK?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!