Melyik mobiltelefon aratta a legnagyobb piaci sikert?
Figyelt kérdés
Vgay melyikből gyártottak/adtak el a legtöbbet?2011. jún. 29. 13:16
3/12 anonim 

válasza:

nokia 3210 szerintem is. A környezetemben sokan vettek egy időben Alcatel ot max db-t is, de azt hamar cserélni kellett, szóval nem hinném, hogy abból került volna piacra a legtöbb.
4/12 anonim 

válasza:

Ahol én lakok ott nagyon sokaknak volt még a Samsung SGH-E250. Most a SE X8-osok vannak előnyben a környéken. Talán a környékünkkön amúgy a legjobb telefon egy 80 éves öregemberé: SGS2 :O. Nagyot néztem amikor láttam :).
5/12 anonim 

válasza:

Szerintem a nokia2110i volt a legsikeresebb, de darabszámra nem biztos.
6/12 anonim 

válasza:

Pont most olvastam a Voda Fotel cimű ujságjában a legsikeresebb telefonok listáját:
nokia 1100 250,1millio
3210 150millka
razr v3 130
3310/3330 126
iphone 3g/3GS 45m
iphone4 30,3m+
samsung s5230 30
2100 nokia 20
lg csoki 15
5310 xpressmusic 10
Ezek az eladási adatok:D:D
7/12 anonim 

válasza:

Engem is érdekelne egy pontos statisztika, azt olvastam h pl. a Galaxy S-ből 10milliónál is többet eladtak egy év alatt. Gondolom az xpress musicot simán leszorította az utolsó helyről.:) De azért egy pontos statisztika tényleg jó lenne! :D
8/12 anonim 

válasza:

Szerintem az össz eladás mellet érdemes lenne évek is bontani. A 3210 idején nem is volt konkurenciája, persze hogy ezt vették.
10/12 anonim 

válasza:

Azért kíváncsi vagyok hogy a legújabb iPhone 4S-ből hányan vettek...mert a 4-est szerintem simán megelőzte...főleg, hogy tényleg egyre több ember kezében látni..(igen, itthon is!!!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!