Vodafone? T-mobile? Újraaktiválási díj, mennyi?
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy mennyibe kerül más mobilszolgáltatoknál, hogy amennyiben nem fizetem be a telefonszámlámat, és kimenő hívásaimat letiltják, majd miután befizetem, visszaállítják, újra aktiválják a kimenő hívásokat.
Telenoros vagyok, ott ez 7000Ft. (Nevezhetjük büntetésnek, újraaktiválásnak mind1)
Vodafone?
T-mobile?
Köszönöm.
2011. jún. 29. 06:00
1/2 A kérdező kommentje:
A nem fizetem be alatt arra gondolok, hogy teszem azt 30 napos késés a fizetési határidőhöz képest, bejövö hívás még él. Tehát nem évek vagy ilyesmi.
2011. jún. 29. 06:02
2/2 bp1985 

válasza:

Telenornál 30 napod van a lezárt számládat befizetni. Teszem azt, fizetési határidő minden hónap 14.-e, akkor neked a köv hónap 14.-ig van úgymond határidőd, amíg semmit nem korlátoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!