Sony Ericsson Xperia X8 Vagy ZTE Blade?
Figyelt kérdés
Melyiket? Miért?
Tudom h sok ilyen kérdés van de én az én kérdésemre akarok válaszokat kapni :DD
2011. jún. 27. 21:49
31/42 anonim 

válasza:

Hát megnézném, hogy milyen videót csinálnál... Mindjárt ott megbukna az egész, hogy 1 telefont sem kapnál... Ennyi, akkor is jobb az X8!!
32/42 anonim 

válasza:

Jobb kijelző?? Miben? Szebbek a pixelek? Volt Bladem itt lapul a fiókban, de nem használom mert nem szeretem... El AKAROM ADNI, MERT EGY FOS!!
33/42 anonim 

válasza:

igen. x8 felbontása 320*480
blade-é: 480*800
és ne hazudj, mert nincs is blade-ed. vagy csinálj egy képet, ami bizonyítja.
35/42 anonim 

válasza:

[link] Próbáltam fentről de ugy nem látszott rendesen minden igy a gombsort fényképeztem le! Próbáltam minél jobb képet csinálni...
37/42 anonim 

válasza:

"jaja védjétek csak a szar kínai pengéteket...;D"
Kérlek, vedd le az X8-asod hátlapját, és az akkumulátor alatt találsz egy matricát, mely tartalmazza az IMEI számot, és ott van a gyártás helye is. Légyszíves írd meg mi van odaírva.
Többet nem vagyok hajlandó veled vitatkozni, és foglalkozni ezzel a témával.
39/42 anonim 

válasza:

.asdfvb.
Maradjál már... Nekem nem lehet 2 telefonom?? BMEG!! Arról nem tehetek hogy te csöves vagy és az utcán laksz... Én összespóroltam rá a pénzt... Sajnálom hogy neked nem megy...
40/42 anonim válasza:
Sztem maradjunk annyiban hogy Blade a videóban meg ha figyeltél volna a minőségre mondja hogy jobb az X8 mint a Blade és azt is beismeri a kommentben aki a vidiben van csávó hogy tudásban viszont a Blade sokkal jobb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!