Sony Ericsson Xperia X8 Vagy ZTE Blade?
Figyelt kérdés
Melyiket? Miért?
Tudom h sok ilyen kérdés van de én az én kérdésemre akarok válaszokat kapni :DD
2011. jún. 27. 21:49
12/42 anonim 

válasza:

ma délben regiztem ide ahogy megjöttem a suliból, mert ha tudni akarod beiratkozni voltam! :) és volt már ZTE Bladem tudom milyen a teló... Nekem nem tetszik X8 nekem sokkal kényelmesebb a ZTE-t nem láttam gyorsabbnak, mint az X8... a ZTE-t meg a Sonyt is használtam vettem vateráról... a ZTE egy fos szerintem... sokkal kényelmesebb használni az X8-at és tetszik az egyedi kezelőfelülete amit a Sony kitalált Androidra!! >:P Ugyhogy X8!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
13/42 anonim 

válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilte.. Amugy most olvasom ezt nem én írtam mert ha ezek közül választhatnék nem x8-at írnák, mert egyáltalán nem egy kategória a SGS-el meg az x10-el de tuti hogy az X10-et venném!!
14/42 anonim 

válasza:

UI.: mert az egy jó telefon mit kell sgs 2-őt venni leesik eltörik és nagyobb a károd, mintha X8-at vennéd...-.-" márpedig tuti hogy mindenhova magávalcipelné azt a szart... akkor meg?? nem jobb ha kissebb a károd?? -.-" ne csak arra gondoljatok hogy megveszem ma a világ legjobb telóját és holnap meg már dobhatom ki...-.-"
15/42 anonim 

válasza:

Azért ekkora véletlent, hogy PONT az 58%-osok a nagy X8 fanok... :D
16/42 anonim 

válasza:

Sziasztok!
Volt már kezemben mind a 2 telefon, nem vagyok egyiknek sem a pártfogoltja, nekem LG Optimus családból van egy tagom.
Én a ZTE Blade-re tenném a voksomat.
Hogy miért?!
-Nagyobb felbontású kijelző
-Android 2.2 HIVATALOSAN
-Több ram
-szebb kinézet (bár ez szubjektív)
-és itt van multitouch, amit azért kijelenthetünk, hogy manapság elengedhetetlen.
-Ahhoz pedig kétség sem férhet, h manapság a piacon ez a legeslegjobb ár/érték arányú készülék. :)
Az Pedig hogy ZTE, az csak egy dolog, nem minden a név. Egyre kevesebb a hibás készülékük.
Remélem segítettem valamelyest.
Üdv!
17/42 anonim 

válasza:

ugyanazt tudja mindkettő kivéve az X8 a multitoucht nem... és még mindíg X8!!!
18/42 anonim 

válasza:

19/42 A kérdező kommentje:
Kösz Mindenkinek :DD
2011. jún. 28. 08:15
20/42 anonim 

válasza:

Nem te írtad a válaszokat, de érdekes módon ma azok is leementek 50%-osra, mint a tieid :) Amúgy ez elég szánalmas érvelés az x8 mellett, amit leírtál :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!