LoDe kérdése:
Szerintetek meylik teló jobb a Sonny Xperia x 8 vagy a ZTE Blade?
Figyelt kérdés
2011. jún. 27. 19:57
1/5 anonim válasza:
ZTE!
Nagyobb felbontás, multitouch
2/5 anonim válasza:
Ebben a kettőben végülis minden ugyanaz, de a ZTE-ben van multitouch... De mivel a ZTE csak MOST kezdett el telefont gyártani ezért én a Sony Ericsson Xperia X8-as mellett döntöttem! Most az van, és nagyon-nagyon szeretem! Semmi hibája nincs minden működik rajta! IMÁDOM!! Nagyon jó telefon másra biztos nem cserélném el és a Sony Ericsson nem most kezdett telefonokat gyártani... Mindenképpen az X8!!! :)
4/5 anonim válasza:
Blade:
3,5 hüvelykes 480*800-as kijelző multitouch-al (netre pl sokkal jobb, mint az X8-é)
512 mb ram
autófókuszos kamera
X8:
3 hüvelykes kijelző, 320*480, nincs multitouch (ez elég gáz, és nem hype mert sokat számít )
384mb ram
fixfókuszos kamera
5/5 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!