Ez normális? Többi lenn
samsung galaxy aceről van szó...
Az lenne a kérdésem hogy az normális hogy amikor telepítek rá nem lehet engem hívni és én sem tudok hívni senkit?elkezdek hívni valakit elkezdi átirányítani majd kiírja hogy vége...ezt letőltés előtt is csinálta már...ez baj mit csináljak vigyem vissza? és azóta is csinálja valamikor csak 5-ödjére sikerül hívni vele...térerő van rendesen! Meg amikor belépek a feladatkezelőbe akkor a képernyő jobb felső részén de csak a szélén ilyen vilàgos árnyalat van... Plusz a betűk vége halványabb alig elolvasható de csak ott... Ez baj?vigyem szervízbe??

Itt egy FULL HD minőségű videó teszt. Ha a kijelződ ennél gyengébbet produkál akkor ott gondok lehetnek.
http://www.youtube.com/watch?v=_XUV1ZPBKjA
A telepítésnél nem tudom hogy probléma van-e, ezt majd más megírja.
De lenne egy kérdésem: Milyen garancia van rá? Csak olyan amilyet az üzletben adnak, vagy Samsung garancia is van rajta? Mert ha Samsung garanciás és egy Samsung üzletbe beviszed, meg tudják mondani egyből, hogy ez hiba vagy nem.
köszi a segítséget
nemtudom...t-mobile-nál vettem...honnan tudom kideríteni h milyen gari van rajta? benne van a szerződésben??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!