Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » X10 mini pro vagy x8? (többi...

X10 mini pro vagy x8? (többi lent )

Figyelt kérdés

Eddig mini pro-t akartam,mert nagyon tetszik a QWERTY billentyűzete,de most elbizonytalanodtam....

Mindenki mondja,hogy milyen pici és emiatt nem lehet használni(pedig én sokat neteznék rajta...)

Szeretnék rá sok alkalmazást,játékot tenni és sokat használnám napközben,emiatt gondolom gyorsan merülne.

Nem tudom,hogy melyiket kérjem majd.

Meg a mini pro picit jobban is tetszik külsőre.

Szerintetek?

Köszi előre!

14L

2011. jún. 26. 20:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
egyik se, az árukért 5ször jobbat kapsz, ráadásul egy ***** a gyártójuk
2011. jún. 26. 22:39
 12/13 anonim ***** válasza:
Vedd meg az X10 Mini Pro-t akármit is mondanak,hogy ilyen meg olyan hibák én még egyel se találkoztam.
2011. jún. 27. 16:03
 13/13 A kérdező kommentje:

Vagy még van az a lehetőség,hogy megvárom,amíg kijön az Xperia Mini Pro( [link]

Csak az a baj,hogy nem tudom,hogy az mennyibe fog majd kerülni és már a mostani telóm így is tropára van menve,ezért kéne egy új nagyon .

2011. jún. 27. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!