X10 mini pro vagy x8? (többi lent )
Figyelt kérdés
Eddig mini pro-t akartam,mert nagyon tetszik a QWERTY billentyűzete,de most elbizonytalanodtam....
Mindenki mondja,hogy milyen pici és emiatt nem lehet használni(pedig én sokat neteznék rajta...)
Szeretnék rá sok alkalmazást,játékot tenni és sokat használnám napközben,emiatt gondolom gyorsan merülne.
Nem tudom,hogy melyiket kérjem majd.
Meg a mini pro picit jobban is tetszik külsőre.
Szerintetek?
Köszi előre!
14L
2011. jún. 26. 20:16
1/13 anonim 

válasza:

Egyiket se, iszonyatosan problémás széria!! Különböző készülékhibákkal, van amelyikkel sms-t sem lehet küldeni.
2/13 anonim 

válasza:

x8 nagyon megvagyok vele elégedve sokat netezek rajta semmi probélma nincs vele frissited a rendszert és tokeletesen fog muxeni rajta minden alkalmazás stb
3/13 anonim 

válasza:

az X10 mini.. szörnyen kicsi, legalábbis szerintem. Nekem X8 van megvagyok vele elégedve, eddig semmi problémát nem fedeztem fel rajta.:D
17L
4/13 anonim 

válasza:

nekem is x8-am van, teljesen jól szuperál
és sokat is netezek rajta
5/13 anonim 

válasza:

az okostelefonok telefon a zte Blade-től kezdődnek, de ezek közül az X8.
7/13 anonim 

válasza:

nekem mind kettő volt. a miniprom jobban működött és jobban is tetszet, a kamerája a legjobb. Szerintem egy lány kézben nem olyan pici. X8at nem rég adtam el, nekem nem tetszet, de a kettő között csak a kamera különbség a minipro javára, de sok ilyen kérdés van már az oldalon olvasgass.
8/13 anonim 

válasza:

A válasz megírásának időpontja: ma 20:52
és melyik nokia a kedvenced szakértő úr?
9/13 anonim 

válasza:

Nokia N9
Üdvözlettel: Stephen Elop
10/13 anonim 

válasza:

Az tényleg nem rossz,d e az is elmarad sajnos a konkurenciától. (Samsung, HTC, Apple)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!