Olyat tudok h 1 nem androidos telefonra androidot teszek?
"MDA Vario3 akart lenni (HTC Kaiser)"
a HTC amúgy is android...
Na akkor válaszolok már azoknak akik itt értetlenkednek...
Szóval egy bizonyos készüléket kiadnak egy adott op.rendszerrel, ez lehet pl. windows mobile (régebben), android, symbian, windows phone, bada, ios stb. Aztán a gyártó az legfeljebb abból a rendszerből ad ki a készülékhez frissebbet amelyikkel alapból kijött. Viszont ettől függetlenül más rendszert is lehet futtatni a készüléken hogyha egy hozzáértő ember portol pl. androidot egy régebbi készülékre, persze nem hivatalosan. Gondolj csak bele az asztali gépeden se csak windows-t tudsz futtatni hanem pl. linuxot is...
Az meg kedves 4. válaszoló milyen válasz akart lenni hogy a "HTC amúgy is android" ?? Te azt hiszem nagyon elvagy tévedve, úgy beszélsz egy márkáról mintha egy típus lenne, szerinted amíg android nem volt addig a HTC nem is gyártott készülékeket?? Ajánlom h olvasgass kicsit!!
Végezetül pedig ajánlom figyelmetekbe az alábbi videót: http://www.youtube.com/watch?v=snUbguqpoJQ
Kb. 2 perctől látható h androidot futtatnak az MDA-n, egyébként ha esetleg tudjátok használni a google-t akkor rengeteg videót és leírást találhattok még erről ill. arról hogyan lehet megoldani...
Szóval legközelebb sz.tem csak akkor javítsátok ki más válaszát ha tudjátok h miről beszéltek. További szép estét!
Első voltam!
Am az előző választ a 79%-osnak szántam, csak véletlenül többes számban fogalmaztam az elején.
Ja és ha már HTC Kaiser akkor még annyit hogy nem csak androidot hanem akár asztali PC-re szánt linuxot is lehet rajta futtatni, erről ennyit.
a HTC amúgy is android...
A hd2 sem androidos. Sőt a hd7 sem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!