Samsung Galaxy Ace Flash videó?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Szögezzük le már most, hogy tudom, hogy nem támogatja a telefon a flash tartalmakat, de nem lehetne valahogy mégis megkerülni ezt a korlátozást???2011. jún. 26. 19:06
1/4 anonim válasza:
a mobilarénás tesztben azt olvastam, hogy egy megfelelő böngésző letöltésével lehet... bár nem vagyok benn biztos
2/4 anonim válasza:
Talán a skyfire böngészővel menni fognak.
3/4 A kérdező kommentje:
Szerintem a Samsung is eléggé kinőtte már magát...:D az elején én is hozzád hasonlóan álltam hozzá a dologhoz, de minél többet olvastam róla, és látva a referenciákat, szerintem nem rossz a Samsung márka.:)
2011. jún. 26. 22:44
4/4 anonim válasza:
Csodát ne várj tőle, mert gyenge a telefon hozzá (pl az inda szaggatni fog), de maga a program tökéletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!