Lehet, hogy emiatt merül le 1 nap alatt?
Figyelt kérdés
Van egy Nokia 5610 mobiltelefonom, ami eddig (1,5évig) használaton kívül volt. Viszont most szükségem van rá. De hiába töltöm fel reggel, estére lemerül és kikapcsol. Lehet ez amitt, hogy sokáig volt C-vágányon vagy az aksival van a baj?
Köszönöm!
2011. jún. 26. 09:50
1/9 anonim 

válasza:

Elég valószínű hogy az aksival van a baj, mégpedig azért mert sokáig volt "C-vágányon".
2/9 anonim 

válasza:

az aksi túlságosan lemerült tárolás közben, ami miatt károsodtak a benne levő lítium cellák. ezzel már nem lehet mit csinálni => kuka
3/9 anonim 

válasza:

500 forint egy akku hozzá, megérné lecserélni. Ezek nem szeretik ha lemerülve tárolják sokáig.
4/9 anonim 

válasza:

Mekkora mAh-s az akksi? Mennyi ideig töltötted? Mert az sem mindegy.
5/9 A kérdező kommentje:
Elég sokáig volt a töltőn, volt hogy egész éjjel és reggel húztam le. Akkor tele volt, még ki is írta, hogy aksi feltöltve. Aztán estére kikapcsolt.
Oké, nem lehet ennyi ideig lemerülve tárolni, viszont ha nem volt rá szükségem, minek töltögettem volna? Nem gondoltam, hogy valaha még használni szeretném. Tesóm Samsungjanak ilyen baja nincs, pedig az övé is c-vágányos volt sokáig.
2011. jún. 26. 10:45
7/9 A kérdező kommentje:
BP-5M
2011. jún. 26. 17:36
9/9 A kérdező kommentje:
igen
2011. jún. 26. 19:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!