Lehetséges hogy magától nö a le- és feltöltések száma?
Figyelt kérdés
aktiváltattam a samsung galaxy mini-n az internetet,adtatok egy jó tanácsot,h huzzam le a 3G WATCHDOGot .az lenne a kérdésem,hogy ha nem használom a telemen az internetet én akkor is töltök le és fel közben???mert ezt a Watchdogot figyelve mindig nö a le és feltöltések száma és egyre több KBom használódik el.tudni szeretném,hogy mire,ha nem is vagyok a neten.esetleg bekapcsolhattam valamiféle programot ami végett ez megy?2011. jún. 26. 09:02
1/3 kolo válasza:
Naná, hogy nő az adatforgalmad. Kicsit tájékozódj, mielőtt megveszel valamit. Persze, ha mindenki maximálisan tájékozódna, meg a cégek is maximálisan tájékoztatnák a vevőket, akkor az összes ügyfélszolgálat éhenhalna...
Az okostelefonos oprendszerek bizony felmászkálnak a netre frissítgetni. Facebook, email, naptár, névjegyzék stb. Mind online szinkronizál, ami adatforgalmat generál. Ha ezt nem akarod, lődd le az adatforgalmat, szerencsére az Androidon nem bonyolult. Aztán csak akkor kapcsolod be, amikor neked kell. De, ha van egy 500 megás neted, akkor nem kell figyelned már erre, mert az bőven elég egy hónapra...
2/3 anonim válasza:
csak nem tudom, hogy aki letiltja a netet, annak minek "okostelefon"?
3/3 A kérdező kommentje:
Kedves KOLO! köszönöm a válaszod! nekem 1000 MB-m van egy hónapra.akkor nem kell kikapcsolnom és nem fogom túllépni sem?
2011. jún. 27. 13:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!