Android vagy IOS?
Figyelt kérdés
2011. jún. 24. 13:01
1/11 anonim 

válasza:

az IOS egy hangyafingnyit talán jobb szerinten, de rohadtul a zsebedbe kell nyúlnod érte.
2/11 anonim 

válasza:

Szerintem Android, eléggé testreszabható rendszer, bár az iOS gördülékenyebb.
3/11 anonim 

válasza:

IOS = zárt rendszer, amit vagy fel tudsz törni, vagy meg kell rá venni mindent
Android = nagyrészt ingyenes programok, nyílt rendszer
5/11 anonim 

válasza:

Az Android olcsóbb kategóriában is megtalálható és az IOS annyival nem jobb hogy olyan sokat kiperkáljunk érte!
6/11 anonim 

válasza:

Androidos voltam sokáig megvettem a 3gs-t feltörettem és nincs az a pénz amiért androidra vissza váltanék. Ebbe szerintem kár megint bele menni. Van egy pár ilyen kérdés itt fent. Aki iphonos az ugyis az iosra esküszik aki meg iphone utáló az meg az androidra...
7/11 anonim 

válasza:

Az olcsó Androidos telefonokat egyértelműen veri az iPhone, viszont ha már van pénzed egy Galaxy S-re, nem érdemes almával szenvedni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!