...Gábor... kérdése:
Mi a véleményetek a Sony Ericson Xpéria Arcról és A SOny Ericson Xpéria neo-ról?
Figyelt kérdés
2011. jún. 24. 00:58
1/5 anonim 

válasza:

Az,hogy az ARC lesz a kövi mobilom.
2/5 kolo 

válasza:

A SE nagyon jó idén. Nem a legerősebb hardver, de egy jó ideig kb mindenre elég lesz. A szoftver tekintetében jó, friss, szép, minden egyben van. Szerintem be lehet vállalni mindkét telefont.
3/5 A kérdező kommentje:
Én 24 havi hűségnyilatkozatos leszek szóval 2 évre kéne kibírják addig?
2011. jún. 24. 08:39
4/5 anonim 

válasza:

ha a működésére gondolsz mindenképp mivel jár rá 2 év garancia. Ha hardverileg és szoftverileg akkor necces, mert újabbak, jobbak és szebbek mindig jönnek, most az SII a csúcs de lehet fél év, 1 év múlva már messze ott fog tartani ahol most a kistesója egy évve még ő volt a piacvezető mondhatni, a "legjobb" ez szerintem kiszámíthatattlan, am is szerintem egy telefon addig jó amég azt a feladatokat ellátja amire a tulajdonosának szüksége van. Én tudom soha nem fogok SII-t venni mert nem használnám ki, így én ellenék 2évig egy arc-val vagy neoval.
5/5 A kérdező kommentje:
Hát akkor megpróbálom.:D.
Köszíí a válaszokat.:D.
2011. jún. 24. 14:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!