Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sony Ericson Xperia X8-ra...

Sony Ericson Xperia X8-ra GPS, de hogyan?

Figyelt kérdés
Melyik programot töltsem le a marketből? Töltöttem már le egyet kettőt, de egyik sem funkcionált.... Nem értem. Melyiket töltsem le? Mit állítsak be?
2011. okt. 13. 15:17
 1/7 anonim ***** válasza:

A navigáció sehol sem ingyenes... Ne csodálkozz.

Torrenten ezt keresd:8.4.3.179971

2011. okt. 13. 15:46
 2/7 anonim ***** válasza:
Aura. Marketenis fentvan. Igaz csak7 napos trial változat dej ó
2011. okt. 13. 17:29
 3/7 anonim ***** válasza:
engedélyezned kell a GPS műholdak használatát (beállítások ...) csak adatátviteli költségek vannak (szóval érdemes wifi közelben lenni) és akkor már a google térképen is lehet használni
2011. nov. 3. 11:32
 4/7 anonim ***** válasza:

Hm.. Kíváncsi lennék, hogy mondjuk az M7-en a Balaton felé autózva, hány km.-en lenne WiFi vételed...

Gyakorlatilag egy centi se.. (ami szabadon vehető, de kódoltból se lenne 2-3 km.-nél több)

2011. nov. 3. 22:34
 5/7 anonim ***** válasza:

A 11-03 11:32 vagyok , igaz hogy nincs wifi de aki megteheti

annak lehet gps-e mert ha van net a telefonján akkor adatátviteli díjért lehet korlátlanul használni (csak legyen aki kifizeti)

2011. dec. 15. 06:46
 6/7 anonim ***** válasza:

Első vagyok..

Warez módon van díjmentesen használható jól működő GPS, de linket ne várj, a dolog jogilag tiltott volta miatt irtják tűzzel-vassal ha valahol mégis feltöltik, nem sok időt ér meg.

De, ismétlem, ha túrod elszántan a netet, elérhető, használható, de sült galambként nem kapod meg.

2011. dec. 15. 17:22
 7/7 A kérdező kommentje:

Olyan díjcsomagom van, amihez alapból jár a net. Pontosan nem tudom hány mega, de ha túl lépem a keretet, akkor is csak lassul, nem kell plusz díjat fizetni.

Amúgy megoldódott a dolog, google maps... beszél, pontos is viszonylag.

Köszönöm a válaszokat.

2011. dec. 16. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!