Nokia N9 meego. Szerintetek milyen lesz?
Figyelt kérdés
2011. jún. 23. 16:22
1/15 bp1985 

válasza:

Nagyon csúnya. Végre nem symbianos, de ez a meego sem egy nagy szám, olvasgattam róla. Nem tudom, hogy miért nem az androiddal, vagy a wp7-tel próbálnak kimászni a gödör aljáról. Hiába rak bele 8mpx-es kamerát, az nem jelent semmit.
2/15 anonim 

válasza:

Legalább Linux kerneles...ez már azér előrelépés
3/15 bp1985 

válasza:

Végülis valamilyen szinten előrelépés, bár még mindig nem az igazi:)
4/15 anonim 

válasza:

Technikai reszerol semmit sem tudok, meg nem nagyon neztem utana, de design-ja 1-2 helyen legalabb tetszik, mar ez pirospont a symbian utan.
Meg technikailag sem lehet szarabb a symbiannal.
De android/ios mellett meg mindig nagyon gyenge
5/15 anonim 

válasza:

kis technika:
1 GHZ-es Cortey A8, Powervr 530 GPU, 480*854 Amoled 3,9 Inch, 1GB RAM (ez nem rossz) viszont mindössze 720p-s video felvétel és csak 1 magos a proci. Tehát ez is eléggé elmarad a konkurenciától. A több mint 1 éves Galaxy S hozott kb ilyen performance-ot a RAM kivételével.
7/15 anonim 

válasza:

én remélem hogy a nokia talpra tud állni, de a MeeGo-ban én sem hiszek
8/15 anonim 

válasza:

nekem bejön, ha lesz rá egy jó appstore akkor ütni fog.
sajnos hatalmas a lemaradása még. drukkolok mert külsőre nagyon bejön.
9/15 kolo 

válasza:

Nézz rá mobilarénára, ha eddig nem tedted meg. Beleszerelmesedtem, bár nem tudom megmondani, miért is. Mindenesetre az UI nagyon bejön. :)
10/15 anonim 

válasza:

Nekem is bejön a menüje sokkal szebb, mint a Symbiané. Egész jó cucc a meego, csak kár hogy nem elterjedt. Meg ahardvere is rohadtul el lesz maradva sajnos. Mondjuk ettől függetlenül gyors lesz szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!