Mi a baj a Sciphone-al?
Figyelt kérdés
2011. jún. 23. 16:20
1/11 bp1985 

válasza:

Azon kívül, hogy 20 ft-ot nem ér a gagyi összeszerelés, illetve anyaghasználat miatt, semmi. Illetve az is, hogy nincs garancia rá, nincs szervize, nincs semmi oprendszer rajta.
2/11 anonim 

válasza:

Nem is igazi telefon csak sufnis pénzlehúzás.
3/11 anonim válasza:
kisebb képernyő, kisebb képernyőfelbontás és a gyroskóp sem az igazi
4/11 anonim 

válasza:

ratyi
meg nevetséges, hogy iphone utánzattal feszít valaki. 2 kilóméterről látni, hogy hamisítvány mert még a külseje is alig hasonlít.
5/11 anonim 

válasza:

*még a külseje sem hasonlít annyira
6/11 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek.egyébként van benne vmilyen progi amivel tok letölteni ingyen játékokat,progikat?
2011. jún. 23. 20:40
7/11 anonim 

válasza:

Szerintem arra nem nagyon vannak.
9/11 anonim 

válasza:

Olcsó kínai iPhone utánzat. Megbízhatatlan. Egyik típusnak akkumulátora hamar lemerül, másik típus időnként lassú, érintőpanele könnyen törik, hangminősége rossz. Leejtés után nem működik megfelelően (akku érintkező elmozdul).
10/11 Zrich válasza:
Nekem sajnos volt ilyen 3 nappal később el is adtam ja és igen rohadt lassú sz@r a játékok nem jönnek be a zenét alig játsza le az egész 1 rakás sz@r. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!