Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » 16 éves fiúnak milyen Androido...

16 éves fiúnak milyen Androidos okostelefont ajánlotok?

Figyelt kérdés
Ha kérhetném, senki ne jöjjön azzal hogy minek egyáltalán mobil egy gyereknek.
2011. jún. 23. 15:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
HTC Wildfire S , ZTE Blade, Samsung Galaxy Ace, Sony Erisscon Xperia X10 mini ( vagy mini pro)
2011. jún. 23. 16:43
 12/15 anonim ***** válasza:
Xpreiát inkább ne vegyél. Az volt nekem is, meg is bántam... De végre Bladem van amit neked is ajánlok :)
2011. jún. 23. 21:37
 13/15 anonim ***** válasza:

Villogni-arcoskodni kell, vagy általános használtara? Ha utóbbi, akkor tökéletesek a ZTE típusok, és olcsók is.

Ha előbbi, akkor csak iPhone 4G....és fehér, nyilván. MINDIG kézben tartva, hogy lássék. ( nem neked szól, kérdező, általános érvényű )

2011. jún. 24. 11:30
 14/15 anonim ***** válasza:
iPhone 4G nincs csak sima 4 és szerintem jó lesz neked egy ZTE Blade.
2011. jún. 24. 12:37
 15/15 anonim ***** válasza:
16 vagyok és Defym van. Nagyon korrekt kis telefon, és strapamobil. Ez nekem leginkább azért fontos, mert előfordul, hogy le esik egy-egy party alkalmával vagy hasonlók. Halt már meg azért telefonom, mert házibulin bedobtak a medencébe :D
2011. jún. 27. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!