Te ismered a lányod ha te mersz neki venni nincs gond. Nekem öcsém 14 volt 2ő neki betörte, elhagyta ezek után megmondták neki a következőt akkor kapja mikor képes lesz vigyázzni a dolgaira, tehát szerintem mindneki feltudja mérni a gyereke milyen felelőséggű, nekem is kb ilyenkorba volt az első telefonom és sokáig megvolt. De szerintem nem galaxy minivel kéne kezdeni. Az egy androidos operációs rendszerű telefon, amit nem biztos egy 12 éves gyerek kitud még használni és nem lesz neki túl bonyolult. Esetleg Samsung wave 723? ezen bada fut, de még mindig nem annyira bonyolult. Nagyon más telefont nem tudok ami zárt oprendszerű de használható is. Persze ha szerinted a lány elboldogulna vele és az oprendszerével akkor semmi gond. Unokatesom egy idős vele ő most x10 minit kapot rozsaszínbe amin ez az oprendszer fut szintén, szereti és a telefon nagyon tetszik neki (rozsaszín. hogyne tetszene :)) de az oprendszerrel ő se mindig bír el, viszont rengeteg rá a játék így lehet emiatt szeretné.
2011. jún. 22. 10:05
12/22 anonim válasza:
Én 12 éves fiú vagyok de Samsung Galaxy 3-mam van és nem is viszem iskolába (tilos is). Vigyázok rá és nincs semmi baja.
Szerintem megfelelő lesz neki egy Galaxy Mini.
2011. jún. 22. 10:06
13/22 anonim válasza:
waynerooney te ne nyalizz te úgysem kapod meg ezt a telót !!!!!! TR
2011. jún. 22. 10:08
14/22 anonim válasza:
?
2011. jún. 22. 10:19
15/22 anonim válasza:
LA$LI
Annyira szánalmas vagy...a legtöbb kérdéshez hülyeséget írsz, de látom már valaki jelzett a moderátoroknak. :D
2011. jún. 22. 15:18
16/22 anonim válasza:
Mit írok hülyeségeket ?
Ha hülyeséget írnék akkor nem kapnék pontokat a válaszaimra és nem lennék hetedik az Elektronikus eszközök toplistában...
2011. jún. 22. 15:26
17/22 anonim válasza:
Nem Te írsz hülyeségeket, hanem LA$LI!
Oda is írtam, hogy:
LA$LI...olyan hülyeségeket írsz. :D
2011. jún. 22. 15:30
18/22 anonim válasza:
Jaa bocs akkor :D
Félrenéztem mert pont ott van a neve ahol lenne a válaszánál. xD
2011. jún. 22. 15:38
19/22 anonim válasza:
sztem inkább egy samsung star IIőt, semmi szüksége sincs egy oprációs rendszeres telefonra, nemhiszem h kiahsználná a lehetőségeit.
a star II kártyásan 28e és van benne wifi, meg zenére jó, ha kar olvashat is rajta. elég trendi,ennek már egész jó a tapi része (az előzőhöz képest) és nem drága.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!