Jó teló az LG shine teló? Vélemények?
Nekem ilyen van, nem szeretem. Szép, de buta. A kamerája is lehetne jobb szerintem... nagyon szemcsés a képeket készít. Az akku nagyon hamar lemerül. És nagyon nem tetszett, hogy saját sms és ébresztő hangot nem lehet betenni.
Ja, meg egy kicsit lassú is...
nekem olyan van , barátaim szoktákelkérni csak azért h a görgetős gombot megtekerjék rajta xD, nagyon jó képet csinál,videót,tudsz rá (java)játékokat rakni,nekem is eddig ez a legjobb telefonom szerintem, én nagyon szeretem,kb 1 hónapja kaptam :) hogyha írsz az emailomra,és ott megírod az msn címed,vagy csak az emailt , mindegy akkor küldhetek pl:egy képet, hogy lásd milyen jól fotóz :)
szeretem nagyon,és Igen ,jó teló :D
most is együtt gépelünk xDD
egy 15év alatti lány
Én nagyon szeretem. 1 éve van meg. Féltem, mert sok rossz dolgot olvastam róla. de ezek nagy hülyeségek, vagy az én shineom kivétel. Nem karcolódik könnyen a kijelzője, zsebben tartom, és nincs fólia rajta. Csak mikor egyszer véletlen a járdához vágtam, na ott egy kicsikét megkarcolódott, de nem olyan nagyon. Ügyes telefon, szép képeket csinál, jó az mp3 lejátszója, nagy az alap memóriája, de bővíteni is lehet. Ha valakinek egy telefonban az a fontos, hogy tudjon rajta ébresztő hangot és SMS hangot állítani saját izlése szerint, akkor az ne vegyen ilyen telót.
Mindegy. ÉN IMÁDOM!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!