Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Gps mobilon hogy működik?

Gps mobilon hogy működik?

Figyelt kérdés

Teljesen noob vagyok ebben a témában. ha lesz ilyen telefonom akkor szoftver is van hozzá általában? használatáért kell fizetni van adatforgalom?

kösz.

2011. jún. 21. 03:32
 1/7 anonim ***** válasza:
a nokiákhoz általában adnak térképet, amit adatforgalom mentesen tudsz használni, de asszem azokhoz sem mindhez van. A jellemző az, hogy csak az internetet használó program van feltelepítve ( pl Anrdoidon olyan van), de azokra a telefonokra is lehet kis ügyességgel egy megfelelő fizetős adatforgalom mentes programot beszerezni ingyen...
2011. jún. 21. 04:56
 2/7 anonim ***** válasza:

akármelyik szolgáltatónál veszel telót azon csak olyan gpss van ami zabálja a netet h nekik jo legyen. ezeket a programokat inkább ne is használd hanem telepíts fel rá vmi rendeset ami csak adatfrissítésnél használja a netet.

én pl Igo8 -at raktam az xperiára és ingyenes!! jo a grafikája (3d), nem visz be a dzsindzsásba ...

2011. jún. 21. 07:27
 3/7 anonim ***** válasza:

[link]

csak olyan gpss van ami zabálja a netet

Ez téves meglátás. Nem a GPS zabálja a netet hanem a hozzá adott navigációs program pl. android esetében a Google Maps

2011. jún. 21. 14:20
 4/7 anonim ***** válasza:

14:20

igaz amit irsz, de én külön raktam fel se x8-ra az igo8-at és nem frissít magátol, én meg nem akarom frissíteni igy sosem zabálja a netet.

2011. jún. 21. 15:20
 5/7 anonim ***** válasza:

Engem nem az érdekelt, hogy mit miért raktál fel csak pontosítottalak, mert a gps-t hoztad ki felelősnek azért, mert a netet használta. De nem az használja a netet hanem a google maps és nem azért, hogy frissítse a térképeit, hanem azért mert a neten vannak a térképei és valahogy hozzá akart férni.

Az igo meg nem fogja magát frissíteni se engedéllyel se engedély nélkül. Ha jön ki új térkép azt neked kell letöltened és felmásolni a telefonra.

2011. jún. 21. 15:32
 6/7 A kérdező kommentje:
minden világos. köszönöm mindenkinek :)
2011. jún. 21. 20:55
 7/7 anonim ***** válasza:
#az IGO mióta ingyenes?#
2011. jún. 23. 23:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!