jellemzőket írjatok légyszives? melyik miért jó rosszat és jót is . Viszont kíméljetek a túlzott csicsázástól, veszekedést se akarok és csúnya beszédet se kimondottan a kérdésre koncentráljatok köszönöm :)
2011. jún. 20. 22:04
1/10 anonim válasza:
Andorid, sorrend: ios, android, symbian...
2011. jún. 20. 22:06
2/10 anonim válasza:
1. válaszoló
Szerintem android veri az ios-:)
2011. jún. 20. 22:10
3/10 anonim válasza:
*ios-t
2011. jún. 20. 22:11
4/10 anonim válasza:
android, ios, symbi
az ios 5ben csomo android copy van:)
2011. jún. 20. 22:14
5/10 anonim válasza:
Első vagyok, nekem is androidom van, a legjobbak közé tartozó telefonnal és szerintem is jobb, már csak azért is mert nem kel törni meg tökömtudja, ahhoz, hogy rá tudjál tenni valamit... :) csak azért tettem előre, mert nem akartam itt hallgatni a sok ájfón fant... :D
2011. jún. 20. 22:19
6/10 bp1985 válasza:
Android valami 4x%-on van, az ios 19, és azok után jön a bada, symbian, meg ezek. Viszont ami meglepő, hogy a bada a symbian előtt van.
2011. jún. 20. 23:03
7/10 anonim válasza:
android sokkal jobb! (nekem sajnos symbian van)
2011. jún. 21. 02:04
8/10 anonim válasza:
Szerintem nem meglepő, hogy a Bada megelőzi a Symbian-t mert a Symbian nagyon elavult oprendszer már.
1. Android
2. iOS
3. WP7
4. Bada
50. Symbain
2011. jún. 21. 08:45
9/10 anonim válasza:
bevállalom ifan vagyok, de van már tapastalatom androiddal.
a kérdésre válaszova, egyértelműen android. innovatív, sok van benne, folymatos a fejlődés, nem fog eltűnni egyhamar,egyre bővülő alkalmazáskinálat, csak annyi pl a problem h a gyártók hamar elfelejtik még a csúcskészülékeiket is (pl milestone), és nem adnak ki rá frissitést, fél év mulva sajna már nem csúcs a csúcskategóriás telód.
a symbian elavult, már csak kb 2 éve van hátra és teljesen kivonják a forgalomból.nokia e51-ről váltottam, borzalmas volt...nem jó az már semmire.
2011. jún. 21. 10:19
10/10 A kérdező kommentje:
hát gyerekek ezek aztán a nagy jellemzők szóval ha lehet jellemzőket írjatok és ne sorrendet köszi
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!