Iphone4 vagy a samsung galaxy vagy a sony ericsson xperia a jobb? Ha a galaxy akk melyik fajtát érdemes megvenni?
Figyelt kérdés
2011. jún. 20. 19:36
11/17 bp1985 válasza:
Mondd csak. 12 elmúltál e már? Az iq-d a 10-et meghaladja e? Majd akkor mesélj, ha tisztába vagy a dolgokkal, és megdolgozol azért, amid van, és nem apuci veszi neked.
12/17 anonim válasza:
elmúltam, meghaladja, és nincs iPhonom meglepő módon, hanem csak egy iPod Touch mert az ár/érték arányban veri az iphonet. Mondom lehet hogy papiron jobbak ezek az utánzatok, de a valóságban már más a helyzet... iOS öröm kezelni..
13/17 anonim válasza:
Te sem tartottál még Androidot a kezedben. De az ilyen sznobokkal nem is érdemes vitatkozni, mert mindegyik segghülye barom.
14/17 anonim válasza:
Hát hálaisten még nem, és nem is tervezem... Hogx lehet egy gagyi kínai müanyagokat jobbnak tartani egy iPhonnál nem értem...
15/17 bp1985 válasza:
Akkor magyarázzál, ha van tapasztalatod. Az utánzatról meg annyit, hogy a samsung, ill a htc mindig is előbb járt telefonok tudása terén, mint az IPhone. Az 1ghz-es kölcsön cpu-val is csak 1 évet késtek, nem kevesebbet. Az mms-el vagy 5-öt legalább. A Retina display nem lenne, ha az lg nem gyártja le nekik. A kétmagos cpu sem az övéké lesz elsőnek. Bár igazad van, az ios-t minden hülye tudja kezelni, sok ész nem kell hozzá. Volt ios-em, legszívesebben falhoz vágtam volna, amiért annyira kiváló. Eladtam, és vettem egy telefont helyette, ami működik is, nem csatlakozik le a kihangosítóról, stb, és tudja azt, ami nekem kell.
16/17 anonim válasza:
Csak egy apró tény: Az apple cég ha akarná felvásárolhatná az összes mobilgyártó céget, kivéve a samsungot. Ez kicsit mutat vmit. De mondjuk nézzük már meg hogy egy samsung-ot 2 év után mennyiért tudsz eladni? Mert egy apple értékálló. Vajon miért?
17/17 anonim válasza:
Jaja, és az az értékálló ami tényleg VALÓDI ÉRTÉK, és az Apple termékek azok, a Samsung és társai telefonok meg NEM, a műanyag ma már nem érték, hanem a gagyizmus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!