Sony Ericsson Xperia X8-on hogyan lehet a Market-röl leszedett alkalmazásokat a telefon memóriájábol a memóriakártyáda áthelyezni?
tudna valamelyikőtök segíteni? igazábol nem értek ehhez az egészhez olyan nagyon sokat..szóval aztmongyátok hogy a 13asat csináljam meg.. az első 2 lépést megcsináltam, de azt a Recovery módot sehogy sem tudom előhozni..
[link] ez alapján próbáltam előhozni( úgy hogy a vissza gombot nyomkodtam bekapcsolásnál) de nem történt semmi.. előtte azt is megkell csinálni amit ott ír alatta vagy az nemszükséges? én megpróbáltam megcsinálni de /system/bin nevű mappát nem enged létrehozni sem, és nincs is..
légyszives valamelyikőtök írja le nekem "érthetően" hogy mit is kell csinálnom :) nagyon megköszönném :)
Linkelték a seria.hu-s leírást, az ott lévő flashtoolal a recoveryt is fel lehet telepíteni. A rootolást is meg lehet vele csinálni. kb. 2-3 kattintás először a root gomb, utána a root ellenőrzése majd a recovery telepítése.
Ezután mehet fel a recovery-vel a 13. számú rom...
Belinkeltem a leírást, nem tudom, hogy jutottál el onnan az se-portálra.
Röviden:
A legújabb 2.1-es szoftver legyen fent. Ehhez rakd fel a PC companion-t, kösd össze a telefont a számítógéppel és kerestess vele frissítést. Ha van telepítsd.
Rakd fel a flashtool-t, kösd össze a telefont a géppel, közben a pc companion fusson. Ha a menü bejön a telefonon, ne válassz semmit, max. a telefon töltését.
Válaszd a root gombot, ha kész indítsd újra a telefon-t. Előtte csatlakoztasd le a telefont a gépről.
Indítsd a flashtoolt, kösd össze a telefont a géppel és a root ellenőrzése. Ekkor a telefonon bejön a superuser, válaszd az allow gombot.
Ezután jöhet a recovery gomb. Ha kész indítsd újra a telefont.
Formázd meg a memóriakártyát (Beállítások - Tárhely - SD Kártya leválasztása majd törlése.
Másold a kártyára a romot, nevezd át update.zip névre, telefont indítsd újra. Ha bejön a Sony Ericsson felirat, kezdd el nyomkodni a vissza gombot.
Ha bejön a recovery válaszd a backup and restore-t és itt nyomj egy backup-ot.
Utána advanced options - battery wipe majd
factory reset.
Ezután a rom telepítése:install update.zip from SD card
Ha kész újra battery wipe és factory reset majd reboot phone.
És ezzel kész.
Eddig nem nagyon válaszoltál, talán neked sem megy a paypal?
De megy. Meg az adobe flash is. Nem a telefon memóriájából foglalja a helyet és működik.
Kérdező: Töltsd le a quick reboot-ot. Ebben van olya funckió, hogy recovery-ben induljon újra a telefon.
De ha csak az app2sd-t akarod csinálni és nem akarsz majd romot feltenni akkor ezt csináld:
"Pont, hogy fog működni. Azért kell a memóriakártyán létrehozni egy ext partíciót, mert akkor oda fognak települni a programok. "
Már rég volt róla szó:
Nem települnek azok amik az app-private mappába települnének.
Nem értelek, minek piszkálni a romot, de még az app2sd is körülményes. Memokarin kell egy ext2 partíció + link2sd, ennyi.
Google-n keress rá a link2sd-re, a legegyszerűbb megoldás sztem :) és kb 5 perc alatt megvagy mindennel...
(persze ha sikerült már, akk bocsi ha nem aktuális)
"Nem értelek, minek piszkálni a romot, de még az app2sd is körülményes."
Azért mert pl. a 2.3.5-ös romokkal (Kuyadriod, Gingerdx) rá se lehet ismerni az X8-ra, baromi gyors, sokkal jobb, mint a gyári, olyan appokat is lehet rá rakni amiknek nem elég a 2.1
Felrakni egyáltalán nem körülményes, első alkalommal rootolás és xrecovery telepítése.
Xrecovery-vel akár óránként is lehet a különböző romokat cserélgetni.
Quadrant pontszám pl. kuyadroiddal és a gingerdx-el 1700 környékén van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!