Sony Ericsson Xperia X8-on hogyan lehet a Market-röl leszedett alkalmazásokat a telefon memóriájábol a memóriakártyáda áthelyezni?
Alapból nem lehet, mert a 2.1-es android nem támogatja.
Legalább 2.2 kell hozzá, de az nincs hivatalosan hozzá.
Ha akarsz rá nem hivatalos 2.2-t, itt le van írva, hogyan kell felrakni:
A 13. számút próbáld, abban magyar nyelv is van.
"agy app2sd script meg memóriakártya particionálását kell megcsinálnod."
Ez nem a legjobb megoldás, mert így csomó app nem fog működni, ami egyátalán nem támogatja a memóriakártyára való áthelyezést (internal only).
Appokhoz tartozó widgeteknek ezzel nagy valószínűséggel búcsút lehet mondani, stb...
Pont, hogy nem fog mindig működni...
Ami nem támogatja ezt a fajta módszert, a menüben a telepített alkalmazás saját ikonja helyett egy androidos ikon fog látszani (nem minden esetben)...
Ha elindítod így is, jobb esetben újraindul a főoldal képernyő, rosszab esetben pedig a telefon...
"Pont, hogy fog működni. "
Ebben nem vagyok teljesen biztos, volt nekem 2 hónapja ez script és a partícionált kártya és sok alkalmazás nem működött. Az egyik ami a legjobban kellett volna az a paypal volt. Települt, de nem lehetett elindítani.
Utána 2.2-es romot tettem rá azzal már működött.
Én az app2sd scriptet használtam, azzal nem ment a paypal és pont ilyen androidos ikonja volt telepítés után amit hurikan is írt.
Előtte a sima 2.1-el ment.
Esetleg próbáld már ki a HTC-den a paypal-t, hogy megy-e?
"Én nem tudom ti mit csináltatok, de HTC Desire-n tökéletesen működik így is."
Eddig nem nagyon válaszoltál, talán neked sem megy a paypal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!